Hoşgeldiniz  

ZİRAAT BANKASI, AFETZEDELERİN BORÇLARINI ERTELEDİ

admin | 12 Ocak 2017 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin, sel felaketinin yaralarını sarmaya çalışıyor. Sigorta ve vergi borçlarının ertelenmesinin ardından afetzedelerin kamu bankalarına olan borçlarının da 1 yıl ertelendiği kaydedildi.

bankaborcertelemeafetzedemersin

Yaklaşık 1 aydır batısından doğusuna kadar afetle boğuşan Mersin halkı, mağduriyetlerinin giderilmesi için gözünü Ankara’ya çevirdi. Mersin batısının fırtınadan, doğusunun da selden tarumar ettiği çiftçiyi kurtarmak için Ankara merkezli çalışmaların sürdüğü bildirildi.

 

Geçtiğimiz gün açıklama yapan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, afetzedelerin SGK ve vergi borçlarının ertelendiğini duyurmuştu.

 

Afetzedelere bir sevindirici haber de kamu bankalarından geldi. Kamu bankalarına olan borçların da 2018 filmleri 1 yıl ertelendiği bildirildi. Bu haktan yararlanmak isteyen afetzede çiftçilerin Valilik tarafından kurulan hasar tespit komitelerine başvurmaları ve hasar tespitinde bulunmaları istendi.

 

Özel bankalarla da ödemelerin yabancı film izle ertelenmesi için görüşmeler Hükümet nezdinde sürdürülüyor. Bankalardan gelecek cevabı bekleyen Hükümet, özel bankaların borçları ertelemesi için yoğun film indir bir görüşme trafiği yaşanıyor.

 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle