Hoşgeldiniz  

VE KIRBIYIK, PFDK’YA SEVK EDİLDİ! BU SEFER DE TFF’YE MEYDAN OKUDU!

admin | 14 Ekim 2021 | Gündem, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Geçtiğimiz gün sosyal medya üzerinden futbolcularına hakaret eden Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık, TFF tarafından PFDK’ya sevk edildi. Kırbıyık, bu sefer de TFF’ye meydan okudu.

Tarsus İdman Yuru Kulüp Başkanı geçtiğimiz gün sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu tarafından PFDK’ya sevk edildi. Federasyondan yapılan açıklamada “Hukuk Müşavirliği’nce 12.10.2021 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir. TARSUS İDMAN YURDU Kulübü Başkanı HARUN ŞAHİN KIRBIYIK’ın sosyal medya hesabından yapmış olduğu “hakaretleri” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 41. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir” denildi.

PFDK’ya sevk edilmesinin ardından Kırbıyık, yine sosyal medya hesabı üzerinden bu kez TFF’yi hedef aldı. Kırbıyık, TFF’ye “Hadi Oradan” diyerek meydan okudu. Şahin Kırbıyık, “Çok mu üzüldüm? Delikanlıysanız beni başkanlıktan men edin de göreyim. Ne bu ya, sorgusuz sualsiz disipline sevk etmiş. Hadi oradan, bu oyuncakla oynayın bakalım” diyerek TFF’ye tepki gösterdi.

KIRBIYIK NEDEN DİSİPLİNE SEVK EDİLMİŞTİ?

Hafta sonu Uşakspor’la kendi evinde oynadığı maçta berabere kalan Tarsus İdman Yurdu futbolcularına yönelik olarak sosyal medya üzerinden “Verdiğim onca paraya inek alsaydım, memleketime sütünü bedava dağıtsaydım memleket ihya olurdu. Eşşek alsaydım, kargo kurardım, yedikleri içtikleri haram olsun. Eşşek değil, inek değil bilin bakalım bu ne?” demiş ve bu sözler Türkiye gündemine oturmuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle