Hoşgeldiniz  

SERVET KOCA KİMDEN, NEYİ BEKLİYOR?

admin | 22 Temmuz 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Mersin’de yaşanan demokrasi katlinin baş aktörlerinden olan İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca’nın “Açıklama yapacağım” dediği günün üzerinden 14 gün geçmesine rağmen hala konuşmaması kafalardaki soru işaretlerini arttırdı.

Akla hayale gelmeyecek bir kumpas organizasyonuyla önce İYİ Parti’den ardından Demokrat Parti’den adaylığının önü kesilerek yerel seçimlere katılması engellenen önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz üzerinden Mersin’e kurulan demokrasi katliamının baş aktörü İYİ Parti eski il başkanı Servet Koca’nın 8 Temmuz’da yaptığı “konuşacağım” açıklamasının ardından hala suskun kalması “yeni bir senaryo mu hayata geçirilecek?” sorularını da arttırdı.

19 Şubat’ta gerçekleştirilen kumpasın ardından ortada gözükmeyen Servet Koca, hakkında başlatılan soruşturmanın 28 Haziran’da açıklanan “kovuşturmaya gerek yoktur” kararının ardından tam 10 gün sonra yani 8 Temmuz’da sosyal medya hesabı üzerinden “Her şeyi açıklayacağım” diye konuşmuştu.

Koca’nın bu açıklamasının ardından sosyal medya üzerinden tepkisini dile getiren Mersinliler, üzerinden bir 14 gün daha geçmesine rağmen hala açıklama yapmayan Koca’ya tepkilerini daha da arttırdı.

ŞOK İDDİA: “TALİMAT BEKLİYOR!”

Koca’nın açıklama yapacağını deklare etmesinin ardından hala konuşmaması üzerine ortaya şok bir iddia ortaya atıldı. Olayda bütün sorumluluğun kendisinde olmasına karşın suçlamaları kabul etmeyerek, suçu Burhanettin Kocamaz’a yüklemeye çalışan Servet Koca’nın “yeni bir senaryoya” daha hazırlandığı iddiası şok yarattı.

İYİ Parti Olağanüstü Genel Kongresi’nde Genel Başkan Yardımcısı olmasına kesin gözüyle bakılan Burhanettin Kocamaz ve Genel Başkan Meral Akşener hakkında Servet Koca’nın “ezberletilmiş” açıklama yaparak Akşener ve Kocamaz üzerinden son dönemde sağ tabanda yükselişe geçen İYİ Parti’nin önünü keseceği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Koca’nın “ezberletilmiş” açıklamasının kongreye yakın bir tarihte yapacağı ve Türkiye gündemi üzerinden yeni bir algı oluşturma çabasının maşası olacağı öne sürüldü!

Şimdi gözler bir kez daha Servet Koca’ya çevrildi. Hala bir açıklama yapmayarak kumpasın detaylarını saklayan Koca hakkındaki son iddianın da hayata geçirilip, geçirilmeyeceği merakla bekleniyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle