Hoşgeldiniz  

SAHTE İÇKİDEN ÖLENLERİN SAYISI 7’YE YÜKSELDİ… DENETİMLER ARTTI!

admin | 04 Temmuz 2019 | Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Son günlerde sahte içki Mersin’de ölü sayısının 7’ye yükselmesi panik yarattı. Mezitli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Tarım Gıda ve Ormancılık Bakanlığı ile birlikte çalışmalarını yoğunlaştırdı. Alkollü içki satışı yapan büfeler ve içkili mekânlar başta olmak üzere ekiplerin denetimleri aralıksız devam ediyor.

Mersin’de, metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle hastanede tedavi görenlerden ikisi daha hayatını kaybetti. Yaşanan bu son ölümlerle Mersin’de son günlerde metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle yaşamını yitirenlerin sayısı 7’e yükseldi. 14 kişinin daha tedavisi şehir genelindeki hastanelerde sürüyor.

Mezitli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Tarım Gıda ve Ormancılık Bakanlığı ile birlikte çalışmalarını yoğunlaştırdı. Alkollü içki satışı yapan büfeler ve içkili mekânlar başta olmak üzere ekiplerin denetimleri aralıksız devam ediyor.

Denetimlerde satılan alkollü içeceklerin son kullanma tarihlerine kadar birçok kontrolde bulunan ekipler, işletme sahiplerini de sahte içki konusunda uyarıyor.

Denetimlerin sıklaştırılmasıyla ilgili açıklamada bulunan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, rutin kontrollerin aralıksız olarak devam ettiğini dile getirerek, “Ancak son günlerde artan kaçak içkiden dolayı yaşamını kaybeden, hastanede tedavi olan vatandaşlarımıza yönelik haberlerin artması üzerine denetimlerimizi artırdık. Zabıta Müdürlüğümüz; İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Tarım Gıda ve Ormancılık Bakanlığı ile birlikte denetleme yaparken kaçak içkiye karşı uyarılarda bulunuyorlar. Vatandaşımızın sağlığı ve güvenliği için denetimlerimiz aralıksız devam edecektir. İşletme sahipleri de yapılan denetimlerden son derece memnunlar ve ekiplerimize teşekkür ediyorlar” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle