Hoşgeldiniz  

RAMOĞLU BOMBALADI: “CHP’Lİ SEÇER ACIMASIZ, PKK SEVİCİSİ…”

admin | 27 Şubat 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in uygulamalarını yerden yere vuran Sabah Gazetesi Yazarı Ersin Ramoğlu’ndan şok iddialar geldi: “İşi meşrebine göre yapan acımasız, gaddar, PKK sevicisi…”

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, işçilere uyguladığı kıyımın yanı sıra önceki dönem bürokratlarına uyguladığı kanunsuz mobbingle ülke gündemindeki yerini koruyor. CHP’li Seçer’in uygulamalarını yerden yere vuran Sabah Gazetesi Yazarı Ersin Ramoğlu, Seçer hakkında şok iddialarda bulundu.

“EŞBAŞKANLARIN NE KADAR MAAŞ ALDIĞI BELLİ DEĞİL!”

CHP’nin gizli ittifak ortağı HDP’ye benzediğini, bununda ilk örneğinin Mersin’de hayata geçtiğini söyleyen Ersin Ramoğlu, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun dönüştürdüğü Yeni CHP işbirlikçisi HDP’ye benzedi.

Onlarda da ‘eşbaşkanlık’ dönemi başladı. İlk örneği Mersin’de hayata geçirilen eşbaşkanlık kamuoyuna bomba gibi düştü. CHP’nin HDPKK’dan farkı kalmadı. Belki yakında birleşirler! Başkan Vahap Seçer ilçelerdeki büyükşehir şube müdürlerinin üzerine mevcut ilçelerdeki isimleri koordinatör ‘Eşbaşkan’ olarak atadı… Hem geniş yetkilerle de donattı! İlçelerdeki büyükşehirle ilgili tüm yetki bu eşbaşkanlarda olacak. Erdemli’ye Vedat Kızılbağ, Gülnar’a Ahmet Gökulu, Tarsus’ta Ali Boltaç, Mut’ta Selahattin Arslan, Silifke’ye de Ersin Selvi eşbaşkan olarak atandı” dedi.

Atamaların mevzuatlara aykırı olduğunu kaydeden Ramoğlu, şöyle devam etti:

“Atamalar mevzuata aykırı. Yeni oluşumda eşbaşkanlar şube müdürlerinin ilçelerdeki odalarına yerleşti, şube müdürleri “personel” odalarına kaydırıldı. İlçelerde tüm yetkileri ellerinde tutan eşbaşkanlar, CHP adına Vahap Seçer yetkisiyle donatıldı. CHP’nin eşbaşkanları, işçi alımı, personel çalışma yeri belirleme gibi stratejik işlerle de uğraşacaklar. Büyükşehir’in personel, araç işleri, Büyükşehir’e yapılacak işçi alımları, muhtarlardan gelen taleplerin karşılanmasına da Eşbaşkanlar bakacak. Ne kadar maaş aldıkları ise belli değil.”

“PKK ŞU İŞÇİYİ AT DİYOR, SEÇER ATIYOR!”

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in eli kanlı terör örgütü PKK sevicisi olduğunu öne süren Ersin Ramoğlu, “ Mersin Belediye Başkanı Seçer her işini meşrebine göre yapan acımasız biridir! Ayrıca PKK sevicisidir… Kısacası gaddardır! İnanmayan antin kuntinle işe aldıklarına, işten çıkardıklarına ve yaptıkları ihalelere baksın. CHP’li başkanların hepsi koltuklarını PKK ve FETÖ terör örgütlerine borçludur… Ankara’da da böyledir bu İstanbul’da da! PKK istiyor bunlar yerine getiriyor! Mersin’de CHP’li Başkan Vahap Seçer’e PKK ‘şu işçiyi at’ diyor o da atıyor! Örgüt ‘şu memuru sür’ diyor gariban memur hemen sürülüyor. Yani PKK ‘tak’ diyor Vahap ‘şak’ diye yerine getiriyor” iddiasında bulundu.

“BELEDİYEDE HARAÇ ALINIYOR, BAŞKANIN SESİ ÇIKMIYOR”

CHP’li Seçer’in kafasına göre ihale yaptığını belirten Ramoğlu, yazısını şöyle tamamladı: “Ama adam ‘yaptım oldu’ diyor. Mersin Büyükşehir’de Reis’e hakaret eden daire müdürleri var. Başkan Seçer’in kulak tıkadığı. Kafasına göre de ihaleler yapıyor. KİK bozuyor, adam KİK’e kafa tutuyor. Belediyede haraç alınıyor. Başkanın sesi çıkmıyor!”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle