Hoşgeldiniz  

MUT, ÇAMLIYAYLA, ERDEMLİ VE TOROSLAR’A AK PARTİLİ ADAYLAR DİĞER PARTİLERDEN ADAY OLDU

admin | 24 Ocak 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhur ittifakı gereği Mersin Büyükşehir’de ve 10 ilçede aday çıkartmayan Ak Parti’de aday adayları diğer partilerden aday olmaya başladı.

Cumhur ittifakı Mersin’de AK Parti’ye darbe üstün darbe vurmaya devam ediyor. Büyükşehir dahil 10 ilçede aday çıkartmayarak MHP adaylarını destekleme kararı alan AK Parti’de tabandaki kopuş artarak sürüyor. Son olarak Toroslar’dan aday adayı olan AK Parti’nin güçlü isimlerinden Gülnarlı siyasetçi Ender Turhan’da flaş bir kararla İYİ Parti’ye katıldı. İYİ Parti de Ender Turhan’ı Toroslar Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi.

TURHAN: “İYİ PARTİ’DEN ADAYIM”

Adaylığının kesinleşmesinin ardından açıklama yapan İYİ Parti Toroslar Belediye Başkan Adayı Ender Turhan, “Yapacak bir şey yok. Beni seven ve yıllardır, aylardır sahada benimle yol yürüyen herkes bunu arzuluyor. İYİ Parti de bana sıcak bakıyordu. Orada bulunan arkadaşlarımızın çoğu da Mersin’de yakinen tanıdığımız insanlar. Nasip böyleymiş. İYİ Parti’den adayım. İYİ Parti ile yolumuza devam ediyoruz. Toroslar sevdamız devam edecek. Toroslar bizimle hizmete doyacak. Gerçek belediyeciliği bizimle yaşayacak. Adaylığım, başta şahsım olmak üzere, Devletimize, Milletimize hayırlara vesile olur inşallah” dedi.

ERDEMLİ’DE ŞOK… 2014’ÜN ADAYI DP’YE KATILDI

Mersin’de AK Parti’nin güçlü olduğu ilçe olan Erdemli’de ise daha büyük şok yaşanıyor. 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Erdemli Belediye Başkan Adayı olan partinin önemli ismi Alparslan Gürgenç de partiden istifa ederek, Demokrat Parti’ye geçti. Gürgenç’in de Mart seçimlerinde Demokrat Parti Erdemli Belediye Başkan Adayı olduğu öğrenildi.

AK PARTİLİ ESKİ BELEDİYE BAŞKANI MURAT ORHAN İYİ PARTİ’DE…

Cumhur ittifakı kapsamında AK Parti’nin aday çıkartmadığı ilçelerden olan Mut’ta da Murat Orhan sürprizi yaşandı. 2009-2014 dönemleri arasında görev yapan AK Partili eski Belediye Başkanı Murat Orhan da İYİ Parti saflarına katıldı ve İYİ Parti’nin Mut Belediye Başkan adayı oldu.

ÇAMLIYAYLA’DA CHP VE İYİ PARTİ’YE AK PARTİLİ ADAYLAR

2014 seçimlerinde AK Parti Çamlıyayla Belediye Başkan adayı olan İslam Sarı, AK Parti aday çıkartmayınca CHP’den aday oldu. AK Partili bir başka isim Mehmet Fatih Sofu da İYİ Parti saflarına katılarak, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı oldu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle