Hoşgeldiniz  

MİY’İ DEĞİL “KENDİLERİNİ KURTARMA YEMEĞİ”

admin | 07 Aralık 2016 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin İdmanyurdu eski Kulüp Başkanları Ali Kahramanlı ve Hüseyin Çalışkan, “kulübü sen borçlandırdın, ben borçlandırdım” kavgasından sonra yemekte buluştular. Kulübü borç batağına sürükleyip, kaderine terk ettiklerini unutan ikili, şimdilerde denetimden kendilerini kurtarma yemeğinde buluştular.

miykahramanlicaliskanyemek

Mersin İdmanyurdu’nda ilginç gelişmeler yaşanıyor. 28 Eylül’deki olağanüstü genel kurulda Ali Tekin’in başkanlığa gelmesiyle başlayan süreçte Mersin’i her gün adeta şoka sokan işler dönüyor.

 

Kulübü borç bataklığına sürükleyen Ali Kahramanlı’nın kaçar gibi başkanlığı bırakması, ardından yerine “getirilen” Hüseyin Çalışkan’ın “Ben istemedim, zorla verdiler” söylemiyle toplam 86 milyon TL’yi bulan borçla kaderine terk edilen Mersin İdmanyurdu, yaklaşık 2,5 ay önce göreve gelen Ali Tekin’den sonra yeniden kıymete bindi.

 

Ali Tekin’in olağanüstü genel kurulda eski hesapları inceletmeden ibra etmemesi ve Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen kulüp evrakları üzerinde soruşturma başlatmasıyla Kahramanlı ve Çalışkan ikilisi par tutuş oldu. Birbirlerine olmaz ilanlarına bakabilirsin. türlü ithamlarda bulundukları dönemleri unutarak, kendilerini kurtarma telaşına giren eski başkanlar, şimdilerde MİY’i kurtarma yemekleri adı altında buluşmaya bile başladılar.

 

TARAFTAR TEPKİLİ

 

Çalışkan ve Kahramanlı’nın “MİY sahipsiz değil, gerekirse güç birliği yaparız” açıklamasına sert tepki gösteren taraftarlar, sosyal medya üzerinden “Eski başkanlar elini çeksin yeter. Önce kulübü nereden ve nasıl geldiği belli olmayan paralarla borçlandırdılar, sonra da burada yer almaktadır. kendileri icraya verdiler. Bu sözde alacaklarını silsinler kulüp zaten kurtulur. Bugün ne yaşıyorsak bunlar yüzünden, şimdi tekrar gelip yeniden mi borçlandıracaklar?” tepkisi gösterdiler.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle