Hoşgeldiniz  

LÜTFİ ELVAN DA AKDOĞAN HAKKINDA ŞİKAYETTE BULUNMUŞ! 300 MİLYONLUK VURGUN İDDİASINDA ORTAYA ÇIKAN FLAŞ GELİŞME…

admin | 26 Haziran 2022 | Ekonomi, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

300 Milyon TL’lik vurgun iddiasıyla tutuklanan Mersin Bölge Sulama Kooperatifler Birliği Başkanı Ersin Akdoğan hakkında AK Parti eski Mersin Milletvekili ve Eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ın da Mersin İl Emniyet Müdürü ve Tarım Bakanına Bakanlığı döneminde adını kullandığı gerekçesiyle şikayette bulunduğu bildirildi.

Geçtiğimiz hafta içi İl genelinde 70 bine yakın çiftçinin bağlı bulunduğu Mersin Bölge Sulama Kooperatifler Birliği Başkanı Ersin Akdoğan, ‘dolandırıcılık’ iddiası ile yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanmıştı.

Sayıları 250’yi bulan şirketlere gidip “AB’den Tarım Bakanlığı’na 300 milyon Euro ‘lük fon gelecek, Mersin köylerindeki tarım arazilerinin sulama hatlarını yapın, bu fonu alın” dediği ve ortada böyle bir fon olmadığı gerekçesiyle Ersin Akdoğan hakkında şikayetle başlayan soruşturma, tutuklu yargılamaya kadar varmıştı.

AK Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı ve Silifke Belediye Başkan Aday Adayı olduğu ortaya çıkan Ersin Akdoğan’la ilgili yeni bomba iddia AK Parti cephesinden geldi.

AK Parti’ye yakın kaynaklar, Akdoğan’ın dönemin Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ın adını kullandığı gerekçesiyle Elvan tarafından Tarım ve Orman Bakanı ile Mersin İl Emniyet Müdürüne şikayette bulunduğunu öne sürdü.

https://www.sansasyonelhaber.net/bomba-gelisme-mersin-sulama-koop-baskani-akdogan-dolandiricilik-iddiasiyla-tutuklandi.html

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle