Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ: “ŞİDDET YOK, OLAYI BAŞKA YÖNLERE ÇEKMEYİN!”

admin | 09 Ekim 2017 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Kadın personelin darp edildiği iddiasıyla ilgili ilk kez konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Bununla ilgili daha önceden de soruşturmalar yapılmış ve gerçekten davranış bozukluğu olduğu kesin” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2017 Yılı Ekim Ayı Toplantısı’nın birinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.

 

Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen toplantıda, idare tekliflerine ait 39, komisyon raporlarına ait 6 ve gündem dışı 2 olmak üzere toplamda 47 madde görüşüldü.

 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısı birinci birleşiminde, meclis üyeleri tarafından sorulan ve geçtiğimiz günlerde gündemi meşgul eden Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü’nde çalışan kadın personelin amiri tarafından darp edildiği iddialarıyla ilgili soruları yanıtlayan Başkan Kocamaz, iddia edildiği gibi ortada şiddet olmadığını dile getirerek, “Ben detaya girmek istemiyorum ama o hanımefendiyle ilgili daha önce de bazı konular oldu. Kendisini dışarıda mühendis diye lanse ediyor. Fakat daha liseyi bile dışarıdan yeni bitirdi. Bu konuda arkadaşlarımız daha hassas davranıp, olayın detayını öğrendikten sonra gerekli girişimlerde bulunurlarsa çok daha sağlıklı olur. Yoksa herkes herkesi kullanmak ister. Yani bu hanımefendi de birçok insanı kullanmak istiyor. Bununla ilgili daha önceden de soruşturmalar yapılmış ve gerçekten davranış bozukluğu olduğu kesin. Raporla alakalı da sahte rapor hangisi, o da tartışılır. Bunlar adliyeye intikal etmiş ve mutlaka orada bunların tespiti de yapılacak. Şiddet falan yok, siz olayı başka yönlere çekmeyin” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle