Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ ERDEMLİ’DE KONUŞTU: “DEDİKODU VE FİTNENİN KAYNAĞI MERSİN TOROSLAR’DI!”

admin | 23 Şubat 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, AK Parti-MHP arasında bir dönem yaşanan ittifak çatlağına kendisine getirilen adaylık teklifini neden olduğunu söyledi.

İYİ Parti’den aday gösterilememesinin ardından Demokrat Parti’den seçimlere giren İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, Erdemli’de gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında konuştu.

Vatandaşın yoğun katılımının dikkat çektiği program miting havasında geçerken Kocamaz, İYİ Parti’den adaylık sürecine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

AK Parti’nin kendisine adaylık teklifinde bulunduğunu ve MHP’nin buna karşılık Melih Gökçek’e adaylık teklifi götürdüğünü söyleyen Kocamaz,”Mersin’e karşılık size Ankara, İstanbul İzmir’i verelim sizler de Burhanettin Kocamaz’ı aday yapmayın dedi. Önce 3 büyükşehirle başladı 27 büyükşehir AKP’ye verildi”ifadelerini kullandı.

KOCAMAZ’IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI ŞÖYLE:

“Bu dönemde de üç aday yarışmaya çalışıyor. Bütün anketlerde Kocamaz açık ara önde çıkıyor. Bildiğiniz gibi bizi geçen dönem zorla çağırıp artık 20 yıl dememize rağmen ısrarla büyükşehire aday ol diyenler bizim başarımızdan rahatsız oldular ki sizlerle kurduğumuz diyalogdan bu kadar Mersin karşılık olmasına rağmen inancına doğum yerine bakmadan herkesi kucaklayarak barış huzur kardeşliği getirmemizden rahatsızlık duyanlar fitne dedikodudan önümüzü kesmeye çalıştılar. Bu dolanın kaynağı da Mersin Toroslar bölgesiydi. Bizi kapının önüne koydular. Halen açıklanmış gerekçe gösterilemiyor. Daha sonra diğer siyasi partilerin Mersin yalnız kalmasın mademki Kocamaz çıkıyor Kocamaz bizim partiden aday olsun gibi yaklaşımlar olsun.”

“MHP BENİ ADAY GÖSTERMESİN DİYE AKP’YE 3 BÜYÜKŞEHİRİ VERDİ”

“Gerek CHP, gerek AKP, gerekse İYİ Parti bize adaylık teklifinde bulundu. Biz de o günün şartlarında değerlendirme yaptık. İttifak görüşmeleri bozulmuştu. Oradaki bozulma nedeni AKP’nin Kocamaz’a adaylık teklifi yapmış olmasıydı. Karşı atakla Gökçek’e adaylık teklifi yapıldı. AKP’den “Gökçek çizim dava arkadaşımız” denildi. İttifak görüşmeleri bozulunca bizzat bizi Ankara’ya çağırdılar. İlk defa “bizden aday ol” dediklerinde MHP Genel Merkezi Mersin’e karşılık size Ankara, İstanbul İzmir’i verelim sizler de Burhanettin Kocamaz’ı aday yapmayın dedi. Önce 3 büyükşehirle başladı 27 büyükşehir AKP’ye verilerek o şekilde gidiliyor.”

KOCAMAZ’DAN “GİZLİ TANIK ÇETESİ” VURGUSU

“2014’te biz Büyükşehir belediyesine ittifakla gelmedik. Nasıl bir şekilde geldik gerek AKP’li gerek CHP’lisi gerekse MHP’lisi gönüllerini birleştirdi 330 binle göreve geldik. Bir günah geçişi arandı. 31 Mart’ta sandıklar açıldığında herkes ederinin ne olduğunu görecek. Beraber koltuğunu oturduğunda berber saçını kesecek ak mı kara mı ortaya çıkacak. Bizim tek derdimiz mersine hizmet etmek. FETÖ bizi 10 yıl takip edip dinlemiş. Mersinde göreve geldiğimiz andan itibaren bizi dinlemeler takipler devam etti. Bizi kumpasa getirmeye çalışılıyorlardı. 15 Temmuz’u fırsat bildiler. Bize kumpas kurdular. Suçsuz yere birçok arkadaşımız cezaevine konuldu. Bu arkadaşlarımızın tamamı beraat etti. At izi karıştı. Bu kumpası kurna polis memurları 40 a yakın dava var. Bir gizli tanık fitnesiyle karşı karşıya kaldık. Her türlü iftiralar atıldı. Sosyal medya Gizli tanığın muhatabı olan şahıs yakalandı aylarca hapiste yattı.”

“Adeta ömrü Türk Milliyetçisi olarak geçmiş ömrü bu ülkeye hizmetle geçmiş, tabiri caizse feleğin çemberinden geçmiş şahsımı teröristlerle aynı kefeye koymaya çalıştılar. Abdestimizden şüphemiz yok ki namazımızdan şüphemiz olsun. En sonunda seni aday yapmayacağız. Haberin olmadan yolda haberim oldu bir başka arkadaşı çağırdılar. Genel merkezin kararı olarak düşündük. Artık bizim MHP ile hiçbir bağımız kalmadı.”

“SAYIN UYSAL VE SAYIN AKŞENER DEMOKRASİYE SAPLANAN BU HANÇERİ ÇEKECEKLERİNİ SÖYLEDİLER”

“Biz Sayın Merak Akşener’in yanına 2 Aralık’ta İYİ Partiye katıldık. 2 aralıkta İYİ Parti’ye geçtiğimiz günden itibaren değişik şekilde küfürlerle, hakaretlerle saldırdılar. En sonunda İYİ Parti’den aday olduğumuz belli olduktan sonra yine kirli bir el uzandı. İYİ Parti Genel Merkeze bir kişiye veriyor. Evrakları o kişinin götürmesi gerek. Şeytanın aklına gelmeyecek yöntemle karşılaştık. İki cenazem vardı. Tarsus’ta “sizin evraklarınız seçim kurulan ulaştırılmadı” diye haber duydum. Gerçekten yapacakları tek iş bizim adayımız evrağımızı teslim edecekleri yerde bir ihanetle bir hainlikle bir şerefsizlikle karşı karşıya kaldı. Ancak Allah bir kapıyı kaparsa bir kapıyı açar derler. Sayın Meral Akşener bu işe çok sinirlendi. Apar topar Ankara’ya gittim. DP Genel Başkanı Gültekin Uysal Bey’le görüştük. Demokrasiye saplanan bu hançeri bu hançeri çekeceklerini söylediler. Biz demokrat parti saflarından yolumuza devam ediyoruz.”

“Adaylığımızı seçim kurulu kabul ediyor bugün itirazlar oluyor ben birçok yerde açık seçik söyledim bu saatten sonra birleri bizim adaylığımıza itiraz ederse bilin ki bu kumpasın arkasında onlar var dedim. Bu olay Türk demokrasisine vurulmuş bir hançerdir. Başta demokrasiye, Mersin’e sahip çıkacağız.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle