Hoşgeldiniz  

HATIRLATIRIZ HABERİ… CHP’Lİ SEÇER’İN “KALİFİYE ELEMAN YOK” SÖZÜNÜ MUHTARLAR ÇÜRÜTMÜŞTÜ!

admin | 09 Eylül 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Ağustos ayında muhtarla çalıştay düzenleyen Büyükşehir belediyesi, çalıştay sonuç raporunda Mersinli muhtarlar yeterli kalifiye personel var diyerek, Büyükşehir’in en güçlü olduğu yönü işaret etmişti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, stratejik plan çalışmaları kapsamında Ağustos ayı ortalarında Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Çalıştayı düzenlemişti. Çalıştayda Tarsus’tan Anamur’a kadar 13 ilçenin mahalle muhtarları ile bir araya gelinmiş, üç gün süren çalıştaya muhtarların yanı sıra ilgili kurum temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katılmıştı.

Çalıştayda katılımcılara sorunlar ve çözüm önerilerinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi’nin güçlü yönleri ve geliştirilmesi gereken alanlar da sorulmuştu.  Çalıştay sonucunda hazırlanan raporda, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ve ilgili dairenin alanındaki güçlü yönleri soruldu. Çalıştaya katılan birçok mahalle muhtarının, kamu kurumu ve STK temsilcisinin cevapladığı soruda, Büyükşehir Belediyesi’nin güçlü yönleri olarak hizmet ağı, kurum tecrübesi, yeterli kalifiye personelin olması sıralanmıştı.

CHP’lü Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in yerel seçimlerde HDP ile yaptığı ittifakın diyeti olarak yorumlanan mevcut işçilerin yerine HDP’li işçilerin alınma operasyonu da muhtarların bu görüşüyle ortaya çıkmış oldu.

Her fırsatta kalifiye eleman olmamasından yakınan CHP’li Seçer’e
dolaylı yalanlama da muhtarların bu raporda ortaya koyduğu sonuçla hizmetleri en çok talep ve takip eden muhtarlardan geldi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle