Hoşgeldiniz  

HAMİT TUNA’DAN ŞOK “BEĞENİ!”

admin | 17 Ağustos 2017 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna kendisine ait resmi twitter hesabından öyle bir twiti beğendi ki, görenler gözlerine inanamadı!

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna sosyal paylaşım sitesi twitterdaki takipçilerini şoka soktu. Twitter’da açılan sahte hesaplardan birinde Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ile ilgili asılsız iddialar içeren bir twite beğeni koyarak destek veren Hamit Tuna’nın takipçileri de devlet kademesinde önemli pozisyonda bulunan bir Emniyet görevlisine karşı cephe açmasını tepkiyle karşılandı.

 

Mersin’e geldiği günden bu yana kentte başarılı operasyonlara imza atan Emniyet Müdürü Şahne ile ilgili bu iftira içeren twite beğeni koyarak neyi amaçladığı merak edilen Hamit Tuna’nın, devletin Emniyet görevlilerine atılan iftiraları bırakın takip etmeyi, beğeni koyması bile endişeyle karşılandı.

 

Mersin’de özellikle son dönemde uyuşturucu ile mücadelede gerçekleştirdiği operasyonlarla Türkiye genelinde 1. Sıraya gelen ekibin başında olan Şahne’nin de belli odaklar alanya escort tarafından açılan sahte hesabı ciddiye alarak, destekleyen Tuna’nın bu tavrına ne tepki vereceği merakla bekleniyor.

 

ŞOK İDDİA: BÜYÜKŞEHİR’LE İLGİLİ HER “OLUMSUZ” HABERDE TUNA-ŞEHİTOĞLU İZLERİ

 

Atılan twitte Büyükşehir dosyalarıyla Emniyet Müdürü’nün ilişkilendirilmesi de dikkat çekiyor. Kocamaz’lı Büyükşehir yönetimiyle ilgili olumsuz her haberde Vahap Şehitoğlu ve Hamit Tuna’nın olması da manidar bulunuyor.

 

Öyle ki MHP’ye yakın çevrelerden aldığımız bilgilere göre Hamit Tuna’nın atamasını yaptırdığı söylenen bir önceki il yönetiminin 3 ay gibi kısa tasfiye edilmesinin sebebinin de, Hamit Tuna’nın bu tür ilişkiler içinde olmasından kaynaklandığı iddia ediliyor.

 

Bu tür ilişkilere örnek olarak da bir önceki MHP Mersin il başkanlığına Atsız Afşin Yılmaz’ın yönetiminin atamasının yapılmasından iki gün önce Vahap Şehitoğlu’nun sitesinde haber yapılması gösteriliyor.

 

 

 

 

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

HAMİT TUNA’DAN ŞOK “BEĞENİ!” için 1 yorum

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle