Hoşgeldiniz  

HAMİT TUNA YİNE GERİ ADIM ATTI… F.Ü İLE RESMİNİ APAR TOPAR KALDIRDI!

admin | 26 Temmuz 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Erdemli’de gerçekleştirilen Yörük Şenliği’nde İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz’ın konuşmasını provoke eden F.Ü ile sarmaş dolaş resim çektirerek kişisel instagram hesabından yayınlayan 2019 seçimleri Cumhur ittifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna’nın gelen tepkilerin ardından paylaşımı kaldırdığı görüldü.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Önceki Dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Erdemli’de katıldığı Yörük Şöleni’nde MHP’li kimliğiyle tanınan F.Ü’nün provokasyon girişimiyle karşılaşmıştı.

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un Kocamaz konuşurken sinkaflı ifadelerle Burhanettin Kocamaz aleyhine konuşmasıyla fitili ateşlenen provokasyon girişiminde bulunan F.Ü, olayların ardından şölene katılan MHP’li isimlerle boy boy resimler çektirmişti.

HAMİT TUNA O FOTOYU PAYLAŞARAK YAPILAN PROVOKASYONA DESTEK Mİ VERDİ?

Olayların ardından en büyük şok 2019 yerel seçimleri Cumhur ittifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna’nın kişisel instagram hesabındaki paylaşımıyla yaşanmıştı. Provokasyon girişiminde bulunan F.Ü ile çektirdiği resmi özel olarak paylaşan Tuna’nın bu hareketi, F.Ü’nün provokatif hareketine destek olarak yorumlanmıştı.

İŞTE TUNA’NIN TEPKİLERİN ARDINDAN KALDIRDIĞI SKANDAL PAYLAŞIM:

TEPKİLER BÜYÜDÜ, TUNA RESMİ KALDIRDI

Sansasyonel Haber’de yayınlanan F.Ü ile Hamit Tuna paylaşımının yer aldığı haberin yayılmasıyla tepki çeken Hamit Tuna’nın F.Ü ile resminin yer alığı paylaşımı kaldırması da şok yarattı.

HAMİT TUNA DAHA ÖNCE DE EMNİYET MÜDÜRÜNE İFTİRA ATILAN TWİTTİ BEĞENMİŞTİ!

Hamit Tuna, daha önce de kamuoyunda Gizli Tanık Trol Çetesi olarak bilinen kumpas davasına konu olan dönemin başarılı İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’ye atılan iftira twittini beğenmesi ile gündem olmuştu. Yine Sansasyonel Haber’in skandal beğeniyi ortaya çıkarmasının ardından apar topar twitter beğenisi yine Hamit Tuna tarafından kaldırılmıştı.

İŞTE O SKANDAL BEĞENİ VE HABERİ:

HAMİT TUNA’DAN ŞOK “BEĞENİ!”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle