Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… MERSİN MİLLET BAHÇESİ İHALESİ İPTAL!

admin | 03 Mayıs 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Mersin mitinginden müjde olarak verdiği Millet Bahçesi Projesinin kaynak sıkıntısı nedeniyle iptal edildiği ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TOKİ’ye devredilen Tevfik Sırrı Gür Stadı’nın ve Danıştay kararıyla yıkılan Denizpark’ın yerine 2 adet Millet Bahçesi yapılacağını ifade etmişti.

Bunun üzerine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Mersin Millet Bahçesi Projesi’nin ihalesini 19 Şubat 2019’da yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da 10 Mart 2019’da, mitingin yapıldığı ve yıkılan stadyumun önünde de, kentte 2 Millet Bahçesi Projesi’nin hayata geçirileceğini müjdeledi.

Sözcü Gazetesi’nden Ali Ekber Şen’in haberine göre, ihalenin yapılmasından kısa bir süre Kamu İhale Kurumu, 11 Nisan 2019’da ihalenin iptal edildiğini duyurdu. Duyuruda iptal gerekesi şöyle açıklandı: “Söz konusu ihale 4734 sayılı Kanunun ‘Temel ilkeler’ başlıklı 5’nci maddesinde yer alan ‘İhtiyaçların uygun şartlarla ve zamanında karşılanmasını ve kaynakların verimli kullanılması’ ilkesi gereğince iptal edilmiştir”

YENİ İHALE ŞİMDİLİK MUAMMA

Milleh Bahçesi projesi ile ilgili yeni bir ihalenin olup olmayacağı ise şimdilik merak konusu.

Kaynak: (Sözcü Gazetesi)

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle