Hoşgeldiniz  

TARSUS’A “TC” EKLENDİ!

admin | 30 Nisan 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın talimatıyla belediye binasının girişindeki “Belediye Tesisleri” yazısının önüne Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan T.C. ibaresi eklendi.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Tarsus Belediyesi Başkanlığı’na seçilen Dr. Haluk Bozdoğan, belediye binası girişinde bulunan tabelaya ‘T.C.’ ibaresi eklenmesi yönünde talimat verdi. Talimatın ardından “Belediye Tesisleri” yazısının önüne Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan ‘T.C.’ ibaresi eklendi.

Konuyla ilgili Başkan Bozdoğan, “Benim doktor olmam, hekim olmam, belediye başkanı olmam Türkiye Cumhuriyeti’nin kazanımlarıyla ilgilidir ve o kazanımlar sayesindedir. Elbette ki Türkiye Cumhuriyeti’ni Tarsus Belediyesi tabelasının önünde görmek benim en güzel mutluluğum. Olması gereken de bu zaten. Çünkü bu cumhuriyet kazanımlarını yaşatmak ve onları ışık olarak görmek, mutlaka bir yöneticinin olmazsa olmazıdır. Bizim ilkemiz de bu yönde. Bugün bu konuda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e de şükran ve minnet duygularımı iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle