Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… BURHANETTİN KOCAMAZ’DAN MHP’Lİ KILAVUZ’UN İFTİRALARINA SUÇ DUYURUSU

admin | 08 Ağustos 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Geçtiğimiz gün TBMM’de düzenlediği basın toplantısında İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz’a karşı iftira atarak hedef gösteren MHP’li Olcay Kılavuz hakkında Kocamaz’ın suç duyurusunda bulunacağı bildirildi. Kocamaz, “Meclis’te yaptığı basın toplantısında şahsıma karşı beslediği kin, nefret ve attığı iftiralarla adeta kan kusarak bu  kampanyayı başlatan ve insanları tahrik edip, galeyana getirmek amacıyla suça teşvik eden malum vekil başta olmak üzere bu kampanyayı sosyal medyada seviyesizce sürdürenler hakkında yasal haklarımızı kullanacak ve gerekli suç duyurusunda bulunacağız” dedi.

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un geçtiğimiz hafta Erdemli’de gerçekleştirilen Yörük Şenliğinde kürsüde konuşma yapan İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Önceki Dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a yönelik sarf ettiği sinkaflı sözlerin ardından başlayan provokasyon girişimi, MHP’li vekilin TBMM’de yaptığı basın toplantısının ardından farklı boyuta taşındı.

Burhanettin Kocamaz’a karşı iftira ve hakaret boyutunda kullandığı kelimelerle Kocamaz’ı adeta hedef gösteren MHP’li Kılavuz hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıklayan İYİ Partili Kocamaz, “Siyasetçi üslubuna dikkat etmeli, edep sınırlarını aşacak ifadeler kullanarak kendisini toplumda küçük düşürecek, rezil edecek konuma sokmamalıdır! Maalesef son günlerde tavır ve davranışları ile her geçen gün Halkın gözünden düşerek, itibar kaybeden bir gurup zevat kaybettikleri irtifa nedeniyle sağa sola saldırmakta, başta İYİ Parti’miz olmak üzere İl Başkanımız Mehmet Dutar ile Şahsımı hedef göstererek, küfür ve hakaretlerle çılgınca tavırlar sergilemekte, kelime haznelerinin ne kadar yetersiz olduğu konusunda kamuoyuna kendilerini ifşa etmektedirler. Zira kelime haznesi yetersiz olan kişiler meramlarını anlatmaya çalışırken, içlerinde taşıdıkları kin, nefret, küfür ve iftiralarını dolgu malzemesi olarak kullanırlar! Şunu açıkça ifade ediyorum ki; Onlar düştükleri bu durumda, kendi çamurlarında oynamaya devam etsinler! Bizler bu oyuna gelmeyecek ve işimize bakacağız” dedi.

Kılavuz’un TBMM’deki basın toplantısının ardından sosyal medyada başlatılan kendisi hakkındaki karalama kampanyasına karşı suç duyurusunda bulunacağını ifade eden Burhanettin Kocamaz, “Bizler Türkiye genelinde başlatılan bu çirkin kampanya hakkında elbette sessiz kalmayacak, Meclis’te yaptığı basın toplantısında şahsıma karşı beslediği kin, nefret ve attığı iftiralarla adeta kan kusarak bu kampanyayı başlatan ve insanları tahrik edip, galeyana getirmek amacıyla suça teşvik eden malum vekil başta olmak üzere, bu kampanyayı sosyal medyada seviyesizce sürdürenler hakkında yasal haklarımızı kullanacak ve gerekli suç duyurusunda bulunacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” açıklaması yaptı.

Kocamaz açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Bizler tüm İYİ PARTİ’liler olarak il Başkanımız Mehmet Dutar Beyefendinin sonuna kadar arkasındayız. Ve Milletvekillerimiz, Genel İdare Kurulu üyeleri olarak, Merkez Disiplin Kurulu Üyemiz ve İl Başkanımızla, birlik ve beraberlik içerisinde Partimizi Mersin’de birinci parti yapmaya kararlıyız.

Son olarak diyoruz ki, kim ya da kimler ne konuşursa konuşsun Durmayacağız, yılmayacağız, yorulmayacağız! Çalışacağız, Çalışacağız, Çalışacağız ve Başaracağız! Velhasıl; Bu kervan yürüyecek!”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle