Hoşgeldiniz  

CHP’YE YENİ İBRAHİM GENÇ HAYIRLI OLSUN!.. BANKLARI BOYAMAYI ÖRGÜTE TERCİH ETTİ!

admin | 29 Temmuz 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Tarsus’ta yaşanan gerginlik, Belediye başkanı Bozdoğan’ın İl Başkanı ve Milletvekillerinin gerçekleştirdiği toplantıya katılmayarak parkta bankları boyamayı tercih etmesiyle zirve yaptı.

Tarsus CHP’de ilçe bakanı Ali İlk ve Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın arasındaki kopuş, bugün gerçekleştirilen toplantıda yaşananlarla zirve yaptı.

Geçtiğimiz hafta başından beri basın yoluyla atışmalarla başlayan gerginliğe, İl Başkanı Adil Aktay el koymuş ve bugün PM Üyesi, milletvekilleri ve diğer ilçe başkanlarının katılımıyla Tarsus’ta gerçekleştirilecek basın toplantısıyla son vermeyi planlamıştı.

Ancak daha önceden katılacağı bildirilen CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın katılmaması büyük yankı uyandırmıştı.

Bozdoğan’ın toplantının yapıldığı saatlerde Tarsus’ta olduğu ortaya çıktı. Bozdoğan’ın sabah saatlerinde CHP ilçe binası yerine Rauf Denktaş Parkına giderek bankları boyamayı tercih etmesi şok yarattı.

Sosyal medya hesabından fotoğraflarını paylaşan Bozdoğan, “Sosyal sorumluluk projesi kapsamında ”Sağlıklı ve Temiz”, bir çevre için emekçi işçilerimizle birlikte Rauf Denktaş Parkı’nda temizlik yapıp, oturma banklarını boyadık. Şirin ve güzel ilçemizi temiz tutmak için tüm halkımızı duyarlı olmaya davet ediyorum” açıklaması yaptı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle