Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SEÇER’İN KORUMALARI DA GAZETECİLERE KAFAYI TAKTI… YANINA YAKLAŞTIRMADILAR!

admin | 13 Aralık 2019 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in korumaları, Seçer’e soru sormak isteyen A Haber Muhabiri Mehmet Miras’a soru izni vermedi.

Her fırsatta gazetecilere ahkam keserek, ders vermeye kalkan, kendisini eleştiren gazetecilere kast ederek “Namuslu-namussuz” gibi sıfatlandırmalar yaparak “demokratlığını” ortaya koyan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in basına karşı bu düşmanca tutumu, korumalarına da yansıdı.

Korudukları Başkan Seçer’in basına karşı tutumunu bilen korumaları da bugünkü Meclis oturumunda kendisine soru sormak isteyen gazeteciyi engellemesiyle, basına karşı tavrını net bir şekilde ortaya koydu.

Meclis toplantısı ara verdiğinde kürsüye yaklaşmak isteyen A Haber Muhabiri Mehmet Miras, Seçer’e yaklaşamadan korumalara takıldı. Başkan Seçer’in müsait olmadığını öne sürerek, Miras’ı Seçer’e yaklaştırmayan korumaların bu tavrı, son günlerde bazı basın mensuplarına hakaretamiz şekilde yüklenen CHP’li Vahap Seçer’in basınla arasına koyduğu mesafenin üst derecesi olarak yorumlandı.

Olaya sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösteren A Haber Muhabiri Mehmet Miras, “Gazetecilik etiği düşüncesiyle Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer beye, işçi çıkarmaları ile soracağım soru ne yazık ki korumaların engeline takıldım” diyerek yaşadıklarını anlattı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle