Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SEÇER’İN İSTEDİĞİ BORÇLANMA TALEBİ ÖNCESİ MHP’DEN 2 FARKLI AÇIKLAMA KAFALARI KARIŞTIRDI!

admin | 15 Mayıs 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin, yarın gerçekleştirilecek olağanüstü meclis oturumuna kilitlendi. CHP’li Seçer’in istediği 250 Milyon TL’lik yeni borçlanma talebine Cumhur ittifakı meclis üyelerinin onay verip vermeyeceği merakla beklenirken, MHP kanadından gelen 2 farklı görüş kafaları karıştırdı.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, göreve başlayalı 13 ayda ikinci kez istediği borçlanma talebi için Meclisi olağanüstü oturuma çağırmıştı. Eylül ayında gerçekleştirilen oturumda CHP’li Vahap Seçer’e Meclis, ana para 164 Milyon TL, faiziyle de 250 Milyon TL’lik borçlanma yetkisi vermişti.

Cumartesi günü Meclis’ten bu kez da ana parası 250 Milyon TL olan borçlanma için Meclis’ten onay isteyecek olması gözleri Cumhur ittifakı Meclis Üyelerine çevirdi. Cumhur ittifakının borçlanma talebine ne cevap vereceği merakla beklenirken, MHP kanadından gelen 2 farklı açıklama kafaları karıştırdı.

ATSIZ AFŞIN YILMAZ: “CUMHUR İTTİFAKI SICAK BAKMIYOR!”

Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre, Toroslar Belediye Başkanı MHP’li Atsız Afşın Yılmaz’ın, “Daha önce verilen borçlanma yetkisinin doğru ve yerinde kullanılmadığını yönünde bir kanı var. Cumhur ittifakı borçlanma yetkisine sıcak bakmıyor” dediği yer aldı.

MAHMUT TAT: “KARAR YARIN ARKADAŞLARIMIZLA GÖRÜŞTÜKTEN SONRA NETLEŞECEK!”

Bugün Gazeteci Ahmet Söyler’e konuşan MHP’li Meclis Üyesi Mahmut Tat’ın aksine henüz bir karar verilmediğini söylemesi kafaları karıştırdı. MHP’li tat, “Cumartesi Meclis’ten önce İl Başkanımız ve diğer meclis üyesi arkadaşlarımız, ilçe belediye başkanlarımızla birlikte bir toplantı yapacağız. Tüm arkadaşlarımıza bilgileri verdik, onlar da araştırıyorlar, kendilerine göre karar verecekler. Sonra hep beraber grup kararı alacağız. Daha önce görüşmüştük ama bu sefer herkes konuları bilerek gelecek, fikrini söyleyecek. Ne karar çıkacağı yarın ki toplantının ardından netleşecek” demesi kulislerde bomba etkisi yarattı.

SOSYAL MEDYA KARIŞTI: FLAŞ İDDİA… TAT BORÇLANMA ONAYINA SICAK MI BAKIYOR?

MHP Büyükşehir Meclis Grup Başkanvekili Mahmut Tat’ın, yine MHP’li Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz kadar net konuşmaması, konuyu belirsizlikte bırakması da çeşitli tartışmaları beraberinde getirdi. Özellikle sosyal medyada MHP’li Tat’ın borçlanma onayına sıcak baktığı ve son toplantıda MHP grubunu ikna etmeye çalışacağı iddiaları şok yarattı.  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle