Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SEÇER’DEN ŞİMDİ DE ŞOFÖRÜNE KIYAK! HAYIRLI İŞLER…

admin | 01 Temmuz 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer yönetiminin skandalları bitmek bitmiyor. Akraba ihalelerinden sonra bir skandal da Büyükşehir’e ait malzemelerin Seçer’in şoförünün babasının işlettiği kafede ortaya çıkmasıyla patladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileme projesi kapsamında kapalı tutulan Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Orkide Kafe’nin malzemelerinin bedelsiz olarak yandaşa yollanması Mersin’i karıştırdı. Belediye’ye ait Orkide Kafe’de kullanılan malzemelerin Seçer’in şoförlüğünü yapan N.K’nın babasının işlettiği Çamlıyayla Ergene Mevkiindeki mekana yollandığı ortaya çıktı.

İŞ FOTOĞRAFLARLA ORTAYA DÖKÜLDÜ

Orkide Kafe’de mutfakta bulunan bazı malzemeler ile müşterilerin ağırlandığı koltuk ve ahşap masaların Çamlıyayla Ergene’de faaliyette bulunan N.K’nın babasının işlettiği tesise gönderildiği iddiası, sosyal medya tanıtımlarında vücut buldu. Kapalı olan Orkide Kafe’de organizasyonların yapıldığı bölümdeki tüm masa ve sandalyeler dururken müşterilerin ağırlandığı geniş oturumlu koltuk ve ahşap masalar taşınmıştı. Taşınan o masa ve bazı mutfak eşyalarının Çamlıyayla’daki o tesiste görüntülenmesi şok yarattı.

AKRABA İHALELERİ BİTTİ, EN YAKINLARA BELEDİYE KAYNAKLARI BEDELSİZ VERİLMEYE BAŞLANDI!

CHP’li Seçer yönetimi daha önce de akrabalara verilen ihalelerle kamuoyunda büyük tartışmalara yol açmıştı. Belediye kaynaklarının CHP’li Seçer’in en yakınlarına bedelsiz kullandırılması da tepkilerin dozunu arttırdı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

CHP’Lİ SEÇER’DEN ŞİMDİ DE ŞOFÖRÜNE KIYAK! HAYIRLI İŞLER… için 2 Yorum

  1. İsim * dedi ki:

    Her kafede var hemen hemen bu koltuktan, haber yapacak bişey ki bulamadınız

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle