Hoşgeldiniz  

SEÇER SÖZ VERDİĞİ ADAYI ORTADA BIRAKTI, ŞOFÖRÜNÜ SON ANDA SENDİKA AĞASI YAPMAYA KARAR VERDİ! BOMBA İDDİA!

admin | 05 Şubat 2022 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yarın gerçekleştirilecek olan Belediye-İş Sendikası Mersin 1 No’lu Şubenin kongresinde CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in açık müdahalesinin şoku yaşanıyor. İşte detaylar:

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde yetkili sendika olan Belediye-İş Sendikası 1 No’lu Şube yarın kongresini gerçekleştirecek. Delege seçimlerini tamamlayan sendikada daha önce Şube Başkanı olan Mehmet Güner, CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in desteğini de alarak yeniden aday olduğunu açıklamış, kulisler genel kurula tek adayla gidileceğini kabullenmişti. Öyle ki muhalif isimlerden hiçbiri delege seçilememiş, şube başkanlığı için Mehmet Güner’in önü iyice açılmıştı.

DESTEKLEDİĞİ ADAYDAN DESTEĞİNİ ÇEKTİ, YANDAŞLAR FISILTI GAZETESİNİ ÇALIŞTIRDI…. BOMBA KULİS!

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den son dakika hamlesi geldi. Seçer’in Şube Başkanlığı için Genel Kurul’da delege seçilen ve daha önce de şoförlüğünü yapan Nail Kaya’yı destekleyeceği tüm delegelere kulaktan kulağa fısıldandı. Hatta kulislerde Güner’in son dakika adaylıktan çekileceği de öne sürülmüştü.

GÜNER: “BİZE GÜVENENLERİ YARI YOLDA BIRAKMAYACAĞIM, ADAYIM!”

Bu gelişmelerin ardından Mehmet Güner’den flaş hamle geldi. Güner, yaptığı açıklamayla aday olacağını duyurdu. Güner, “Ancak makamı ve mevkii ne olursa olsun hiç kimse Belediye-iş delegesinin özgürce seçim yapma iradesine ipotek koyamaz. Belediye -İş Delegesinin özgürce oy kullanmasını engelleyemez. Bizler bu güne kadar bize inanları bize güvenenleri asla yarı yolda bırakmadık, bundan sonra da, bize inananları, güvenenleri asla yarı yolda bırakmayacağız. Hala aynı kararlılıkla verdiğim adaylık sözünün arkasındayım. Verilen emeğin karşılığı için savaşmak onurdur.  Emek, alın teri her şeyin üstündedir. Adayım kararlıyım” diyerek Seçer yanlılarının oluşturmaya çalıştığı algıyı kırmaya çalıştı.

SEÇER’İN ŞOFÖRÜ DE ADAYLIĞINI AÇIKLADI!

Nail Kaya da Güner’in bu açıklamasının üzerine adaylığını resmen duyurdu. Kaya, “Ülkemizin ve emeğin en zor dönemlerinden geçtiği, ekonomik krizin eşlik ettiği günümüzün zorlu koşullarında yaşanan gelişmelere kayıtsız kalamazdım. Gün sendikal örgütlülüğümüzü ve mücadelemizi yükseltme günüdür! Emekçi kardeşlerimin ve delege arkadaşlarımın da talebi üzerine Şube Başkanlığına adaylığımı bütün emekçi arkadaşlarımla paylaşmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum. Birlik ve beraberlik içinde; mücadele ve dayanışmayı büyütmek için gelin hep birlikte aydınlık ve güzel yarınlara yürüyelim” diyerek adaylığını açıkladı.

SENDİKADAN ŞOK ZİYARET: GENEL BAŞKAN YURDAKUL, CHP’Lİ SEÇER’İ ZİYARET ETTİ

Yarın gerçekleştirilecek kongre öncesinde aday sayısının bir anda 2’ye yükselmesi Belediye İş Sendikası Genel Merkezini de harekete geçirdi. Sendika Genel Başkanı Nihat Yurdakul, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer’i ziyaret etti. Görüşmede Genel Başkan Yurdakul ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan işçilerin durumları üzerine görüş alışverişinde bulundukları duyuruldu. Ancak kulislerde Yurdakul’un yarın gerçekleştirilecek genel kurul öncesinde 2 aday hakkında Seçer’in görüşünün alındığı iddiası delegeler arasında bomba etkisi yarattı.

KAYA’DAN SON HAMLE: DELEGELERİ YEMEKTE TOPLADI!

Genel Kurul’a saatler kala Nail Kaya’nın bugün toplantı yaparak delegelerle yemekte buluşması da büyük ses getirdi. Delegelerle bir araya gelen Kaya’nın genel kurulda destek istemesinin yanı sıra, CHP’li örgüt üyelerinin de toplantıda olması Seçer’in delegeye mesajı olarak yorumlandı.

SEÇER DAHA ÖNCE DE ŞOFÖRÜNÜN BABASININ İŞLETMESİNE ORKİDE KAFE’NİN MALZEMELERİNİ BEDELSİZ YOLLAMIŞTI!

Vahap Seçer’in şoförü olarak bilinen Nail Kaya daha önce Büyükşehir’e ait olan Orkide Kafe’deki malzemeleri babasını işlettiği mekana bedelsiz götürmesiyle gündeme gelmişti. Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileme projesi kapsamında kapalı tutulduğu dönemde Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Orkide Kafe’nin malzemelerinin bedelsiz olarak yandaşa yollanması Mersin’i karıştırmış, Belediye’ye ait Orkide Kafe’de kullanılan malzemelerin Seçer’in şoförlüğünü yapan Nail Kaya’nın babasının işlettiği Çamlıyayla Ergene Mevkiindeki mekana yollandığı ortaya çıkmıştı.

CHP’Lİ SEÇER’DEN ŞİMDİ DE ŞOFÖRÜNE KIYAK! HAYIRLI İŞLER…

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

SEÇER SÖZ VERDİĞİ ADAYI ORTADA BIRAKTI, ŞOFÖRÜNÜ SON ANDA SENDİKA AĞASI YAPMAYA KARAR VERDİ! BOMBA İDDİA! için 2 Yorum

  1. Ayberk Çetin dedi ki:

    Hırsız her yerde hırsızdır, Orkide Cafe’nin eşyalarını çalan yarın neler yapmaz.

  2. Mesut Yıldırım dedi ki:

    Vahap Başkan hep konuşmasında “Tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmem”diyordu ama şoförünün devlet malını babasının işletmesine taşımasına göz yumuldu. Yüz kızartıcı suç işleyen birinin aday olması etik değil. Olayın özeti; Deveye sormuşlar: ”Boynun neden eğri?” diye; ”Nerem doğru ki!” demiş.

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle