Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SEÇER “TEK ADAM” YARATIYOR! GÖREVDEN ALDIĞININ YERİNE ATAMA YOK, HER KOLTUK OLCAY TOK’UN!

admin | 27 Ekim 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin üst yönetiminde Genel Sekreterliği vekaleten yürüten Olcay Tok’un “hakimiyeti” gün geçtikçe artıyor. Son olarak görevden alınan Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Ali Ulusoy’un yerine de Tok’un kimseyi atatmadığı, görevi vekaleten kendisinin yürüteceği öğrenildi.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde Başkan Vahap Seçer’e yakınlığıyla bilinen Genel Sekreter Yardımcısı Olcay Tok’un şaşırtan yükselişi sürüyor.

OLCAY TOK’LA SÜRTÜŞEN TAMAMOĞULLARI İSTİFA ETMİŞTİ

Genel Sekreter Yardımcısı olarak ilk atandığı zamanlarda dönemin Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Necdet Tamamoğulları ile yaşadığı sürtüşmenin ardından Tamamoğulları’nın istifasıyla gündeme gelen Olcay Tok, Büyükşehir’deki şaşırtan yükselişini Genel Sekreterlik koltuğuna oturarak sürdürmüştü.

GENEL SEKRETER İSTİFA ETTİ, KOLTUK TOK’A DEVREDİLDİ!

CHP’li Seçer tarafından Genel Sekreter Yardımcılığına atanan Olcay Tok, dönemin Genel Sekreteri Ali Müfit Bayram’ın istifasının ardından Genel Sekreterliğe “vekaleten” atanmıştı. Genel Sekreterlik koltuğuna oturan Tok’un Genel Sekreter Yardımcısı koltuğundaki yeri de boşaltılmamıştı.   

ULUSOY’DAN BOŞALAN KOLTUĞA YENİ ATAMA YOK, YETKİLERİNİN TOK’A DEVRİ VAR!

Genel Sekreter olarak tüm birimlerde hakimiyet kuran Tok’un daire başkanlarını da “dizayn etme” iddiaları CHP kulislerinde yüksek sesle konuşulurken, bir başka Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Ali Ulusoy’un görevden alınmasının ardından boşalan koltuğa atama yapılmayarak, o koltuğun da tüm yetkilerinin Olcay Tok’a aktarılması kamuoyunda şok etkisi yarattı.

Cuma günü görevden alıma yazısının ardından Ulusoy’dan boşalan koltuğa Olcay Tok’un vekaleten atandığına ilişkin yazısına da olur çıktı.

CHP’li Vahap Seçer’in kendi elleriyle “tek adam” olarak yaratma çabası içindeki Olcay Tok’a da bu kadar yetkiyi vermesi kamuoyunda tartışılmayı sürdürüyor.

OLCAY TOK’UN “GÖREVLERİ” BELEDİYE’NİN SİTESİNDEN DE DUYURULDU!

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle