Hoşgeldiniz  

MEZİTLİ KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ’NE İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR… SONA YAKLAŞILDI!

admin | 27 Ekim 2020 | Ekonomi, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı ve MHP Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Bünyamin Önel, Mezitli’de yaşayanların da esnaf ve sanatkarın da mutlu olacağı projeyi hayata geçirmek için büyük çaba verdikleri projede mutlu sona yaklaşıldığını söyledi.

Mersin’in Mezitli İlçesinde 350 Milyon Lira yatırımın yapılacak olan Mezitli Yeni Sanayi Sitesi Projesi’nde sona yaklaşıldı.

Mezitli’de yapılması planlanan sanayi sitesi için kayıtların devam ettiğini duyuran Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı ve MHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bünyamin Önel, isteyenlerin sanayi sitesinin bitmiş halinin maketini inceleyebileceklerini söyledi. Mezitli’de herkes tarafından bir ihtiyaç olduğu kabul edilen yeni sanayi sitesi görücüye çıktı. Sanayi sitesinin bitmiş halini gösteren maketler, kooperatif binasında esnafın beğenisine sunuldu.

Başkan Bünyamin Önel, “Yapılacak olan sanayi sitesinin yapımı bittiğinde nasıl bir görünüme sahip olacağı hakkında fikir sahibi olunabilmesi için sanayi dükkanlarının bitmiş halini gösteren maketi esnafımızın beğenisine sunduk. Kayıt yaptırmak isteyen esnaflarımız kooperatifimize gelerek gerekli bilgileri alabilirler” dedi.

Mezitli esnafının büyük ilgi gösterdiği projeyi son olarak Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da inceledi. Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı ve MHP Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Bünyamin Önel, Başkan Tarhan’ın Mezitli’de yeni sanayi sitesi kurulması için büyük çaba sarf ettiğini anımsatarak desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle