Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ ÖZYİĞİT: “BENİM NE İLGİM VAR?”

admin | 03 Ağustos 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Hafta başında Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Ersin Ramoğlu’nun Mersin gündemine bomba gibi düşen Macit Özcan’la ilgili kumpas iddialarını içeren yazısına cevap vermek için 3 gün bekleyen CHP İl başkanı Abdullah Özyiğit’ten şok yanıt: “Gerekirse hukuki süreci başlatarak gerekli girişimlerde bulunacağız!”

Pazartesi günü yayınlanan Sabah Gazetesi’nin Güney Ekindeki köşesinden CHP’li eski Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’ın, şimdiki Kocamaz’lı Büyükşehir yönetimine kumpas kurduğu iddialarında adı geçen Abdullah Özyiğit’in 3 gün sonra verdiği cevap şok yarattı.

 

Bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında bu kadar önemli bir konuya kısaca değinen CHP’li Özyiğit, “O kadar mesnetsiz, o kadar ilgisiz bir olayla ilişkilendirilip, ismimin Kullanılması birilerinin üzerimizde bir kumpas bir oyun içerisinde olduğunu bizlere göstermektedir. Biz yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 

Yazının yayınlanmasından 2 gün sonra tekzip yolladıklarını kaydeden Özyiğit, “Bununla ilgili tekzip sürecini izleyeceğiz. Gerekirse hukuki süreci başlatarak gerekli girişimlerde bulunacağız” demesi ise şok yarattı.

 

YARGI’YA GİTMENİZ İÇİN BUNDAN DAHA AĞIR NE GİBİ İDDİA BEKLENEBİLİR?

 

Ersin Ramoğlu köşesinden Macit Özcan’ın FETÖ’cü hakimlerle yazışmaları olduğunu iddia ettiği belgeleri yayınlamış, Büyükşehir’e gerçekleştirilen FETÖ operasyonu kumpası içerisinde Özcan’ın da yer aldığını öne sürmüştü. CHP Mersin il Başkanı Abdullah Özyiğit’in de adı bu yazıda geçmişti. Bu kadar ağır bir iddia karşısında sadece tekzip yayınlayan ve Yargı yoluna “gerekirse” gideceklerini belirten Özyiğit’in bu açıklaması kamuoyunda şok yarattı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle