Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR KIYIMA DEVAM… HEM TEDAVİ GÖREN HEM DE ÇALIŞAN İŞÇİ DE CHP KIYIMINA UĞRADI!

admin | 18 Şubat 2020 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer yönetiminin haksız gerekçelerle işlerinden ettiği işçiler, zor günler yaşıyor. Hele de işlerinden edilen bazı işçilerin hikâyelerinden resmen dram çıkıyor.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin işçi kıyımı, artarak sürüyor. Performans düşüklüğü bahanesiyle işlerinden edilen işçilerin sayısı her geçen gün artarken, kış günü işlerinden edilen işçilerin mağduriyetleri de aynı oranda artıyor.

Büyükşehir Belediyesi Erdemli Yol Bakım Biriminde çalışan Yama İşçisi Durmuş Sunay’ın da performans düşüklüğü bahanesiyle işten çıkarılmasının ardından ortaya çıkan manzara, CHP’li yönetimin vicdansızlığını da ortaya koydu.

HEM TEDAVİ GÖRDÜ HEM DE İŞİNE DEVAM ETTİ

2014 yılında Büyükşehir’de çalışmaya başlayan Sunay, 2017 yılında Akciğer kanseri tedavisi gördü ve bu illetten kurtuldu. Tam her şey yoluna girecekken bu kez de gırtlak kanserine yakalanan Durmuş Sunay, yine aynı şekilde hem tedaviye başladı hem de işine devam etti.

“2 HAFTADIR İŞSİZİM”

Morale ihtiyaç duyduğu şu günlerde yaşadığı sıkıntıyı anlatan Durmuş Sunay, “Ben ekmeğime hiçbir zaman ihanet etmedim, etmem de. 2 çocuğum var okuyor. Onların rızkı için sağlık durumuma bakmadan işime koşturdum. Yağmurlarda sabahlara kadar gelmedim, sokaklarda biriken suları temizlemek için. Hastalığımı bahane ederek, işten kaçmadım, her zaman koşturdum. Çalıştığım günler ve yaptığım işler ortadadır zaten. Buna rağmen performans düşüklüğü bahanesiyle beni işten çıkardılar. 2 haftadır bu haldeyim işsizim” diyerek Büyükşehir’in haksız uygulamasına tepki gösterdi.

“SSK DA BİTİNCE TEDAVİYE DEVAM ETME ŞANSIM YOK”

Tedavisinin sürdüğünü ve ilaç alması gerektiğini kaydeden Sunay, “SSK da muhtemelen az bir zaman sonra bitecek. Bu tedaviyi bu şartlarda sürdürebilme şansım yok” diye konuştu.

DURMUŞ SUNAY’IN EŞİ DE KONUŞTU: “BİZ ASALAK DEĞİLİZ, İŞİMİZDEYİZ!”

Haksız gerekçelerle işinden edilen Durmuş Sunay’ın eşi de yaşananlara tepkili. Sunay’ın eşi en çok CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in CHP’li belediyelerde yaşanan kıyıma uğramış işçiler için söylediği “asalak” tanımlamasını içerlemiş. Sunay’ın eşi, “Bize Özgür Özel asalak dedi, para düşkünü dedi. Ama biz işimizdeydik, çalışıyorduk. Bunu yapmaması erekti ama yaptılar. Elimize bir kağıt tutuşturdular ve bizi çıkardılar. Çok mağdur durumdayız” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle