Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ BAŞKANLARIN SOFRASINDA CHP MERSİN YOK AMA SEÇER’İN DANIŞMAN KUZENİ VAR! AİLE ŞİRKETİ TAM GAZ DEVAM…

admin | 14 Mayıs 2022 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanlarının Mersin buluşmasında akşam yemeğindeki detay CHP Mersin camiasında şok yarattı. Genel Başkan Yardımcısının da bulunduğu sofrada Vahap Seçer’in Danışman kadrosuna atadığı Adana Baro Başkanlığını da yürüten Semih Gökayaz’ın bulunup, CHP Mersin İl Başkanı veya Milletvekillerinin olmaması yadırgandı.

2 ayda bir gerçekleştirilen CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanlarının 9. Buluşması Mersin’de gerçekleştiriliyor. Toplantıdan sonra imzalanan ortak metnin kamuoyuna açıklanmasının ardından toplantıya katılan CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, Mersin Milletvekilleri Alpay Antmen, Cengiz Gökçel, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın da yer aldığı fotoğraf çekimleri ile tamamlanmıştı.

Fotoğraf çekiminin ardından CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve Büyükşehir belediye başkanları yemeğe geçti. Sofrada servis edilen resim ise CHP Mersin’de bomba etkisi yarattı.

Torun’un yanı sıra CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanlarının oturduğu sofrada Vahap Seçer’in yanında oturan isim olan Semih Gökayaz yadırgandı. Adana Baro Başkanı olan Gökayaz Vahap Seçer’in kuzeni olmasının aynı sıra Seçer’in resmi danışman kadrosuna aldığı isim olarak kamuoyunda biliniyor. CHP Mersin örgütünün gerek il başkanı gerekse de milletvekili düzeyinde temsil edilmediği sofrada diğer CHP’li ilçe belediyeleri bile yer bulamazken, kuzen Gökayaz’ın oturtulması CHP içinde de tepki topladı.

https://www.sansasyonelhaber.net/secerin-gokayaz-kuzenleri-buyuksehirde-3ledi-biri-danisman-biri-daire-baskani-son-gelen-sube-muduru-oldu.html

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle