Hoşgeldiniz  

ŞAHİN KIRBIYIK, HALUK BOZDOĞAN’A SAYDIRDI: VALLA KAVGADA SÖYLENMEZ BU SÖZLER!

admin | 14 Mayıs 2022 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Tarsus İdman Yurdu eski Başkanı Şahin Kırbıyık, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan tarafından kaldırılan stat içinde kendi firmasının reklam billboardları ve formadaki göğüs reklamının ardından adeta patladı. Kırbıyık sosyal medya üzerinden Bozdoğan’a resmen saydırdı.

Tarsus  İdman Yurdu eski Başkanı Şahin Kırbıyık ile Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan arasındaki sürtüşme, Kırbıyık’a ait stat reklamları ve forma reklamı üstünden daha da şiddetlendi.

Stattaki Kırbıyık Holding afişleri kaldırılırken, Bozdoğan’ın talimatıyla formalardaki göğüs reklamı da çıkartılmıştı.

Formadaki göğüs reklamının çıkması Şahin Kırbıyık’ı adeta çılgına çevirdi. Sosyal medya üzerinden Bozdoğan’a saydıran Kırbıyık ağır ifadeler kullandı. Kırbıyık, “Yazıklar olsun Haluk. Sen küçük beyinlisin. Bu yazıları kaldırıp, TESKİ’yi koymuşsun. Benim öfkem seni parçalar inan buna. Sessiz kalmışım. Arkamdan neler konuşuyorsan kulağıma geliyor aciz insan. Buradan yazıyorum sana, yaz sıcağında titreyeceksin. Senden siyasetçi değil, tam bir tokatçı olur” sözleriyle Bozdoğan’a yüklendi.

MAÇ ÖNCESİ BOZDOĞAN TARAFTAR TARAFINDAN YUHALANDI

Kırbıyık’ın sosyal medya paylaşımı öncesinde de Tarsus İdman Yurdu’nun Amedspor’la oynadığı maç günü stata gelen Haluk Bozdoğan, Tarsus İdman Yurdu taraftarları tarafından protesto edilmişti. Taraftarlar tarafından yuhalanan Bozdoğan, polis koridorunda sahaya girerken, taraftarın yönetime destek vermesi dikkat çekti.

İŞTE O ŞOK GÖRÜNTÜLER:

https://youtube.com/shorts/siFKui_5UFY?feature=share

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle