Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ ANKETÇİNİN ANKETİNDE VAHAP SEÇER GÖMÜLDÜ… HİÇBİR YERDE YOK!

admin | 03 Ocak 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’ye yakınlığıyla bilinen Sonar Araştırma şirketi 2020 yılının son anketini açıkladı. 1 Kasım-27 Aralık tarihinde yapılan ankette katılanlara “Yaşadığınız şehirdeki belediye başkanı başarılı mı?” sorusu soruldu. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise bu anketin sonuçlarının yer aldığı listede kendisine yer bulamadı.

CHP’ye yakınlığıyla bilinen Hakan Bayrakçı’nın Başkanlığını yürüttüğü Sonar Araştırma’nın yerel yönetim anketinin sonuçları açıklandı. 1 Kasım-27 Aralık tarihinde yapılan ankette katılanlara “Yaşadığınız şehirdeki belediye başkanı başarılı mı?” sorusu soruldu.

20 büyükşehrin 7 tanesinde yüz yüze 13’ünde ise telefonla yapılan ankette ilk 10 belirlendi. Büyükşehir belediye başkanları arasında CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu yüzde 56,4 ile en başarılı seçilirken il ve ilçelerde en başarılı oy oranına ulaşan yüzde 72,4 ile CHP’li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen oldu.

İLK 5’TE 3 CHP’Lİ 2 AK PARTİLİ YER ALDI

Belediye başkanlarının başarılana ilişkin yapılan ankette CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu en başarılı başkan seçildi. AK Partili Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ikinci sırada yer aldı. Üçüncü CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dördüncü AK Partili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, beşinci ise CHP’li Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen oldu.

CHP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise ilk 5’e giremedi. Yavaş altıncı sırada yer aldı. Yavaş’ı AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin izledi. Sekizinci sırada AK Partili Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dokuzuncu sırada MHP’li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, son sırada ise AK Partili Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül yer aldı.

TÜRKİYE’NİN İLK 10’UNDA SEÇER YOK, ONU GEÇTİK CHP’Lİ BAŞARILI BAŞKANLAR LİSTESİNDE DE YOK!

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise ilk 10’a giremedi. Her fırsatta anket yayınlayarak Mersin’de oylarını 2 katına çıkardıklarını ifade eden CHP’li Seçer’e bir büyük anket firması daha “Başarısız” dedi.

Sonar’ın yaptığı araştırmada partilerin kendi içlerinde de yer alan belediye başkanları sıralaması yapıldı. CHP’li Seçer, CHP’nin başarılı belediye başkanları listesine bile giremedi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle