Hoşgeldiniz  

İNSANLARIN HASSASİYETİ SEÇER’E GÖRE “KÜÇÜK İŞLER”MİŞ… CHP’Lİ SEÇER ŞARAP REZALETİNDEN SONRA İLK KEZ KONUŞTU!

admin | 03 Ocak 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yılbaşı promosyonu olarak meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları, STK temsilcileri, bazı kamu kurum ve kuruluş bürokratları ile ilçe kaymakamlarına şarap göndererek büyük tepki toplayan CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ilk kez konuyla ilgili değerlendirmede bulundu.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, büyük tepkiye neden olan şaraplı yılbaşı promosyonu hakkında konuştu.

Kanal 33’te çıktığı programda konuyu değerlendiren CHP’li Seçer’in, alkol kullanmayı inançları gereği reddeden kişilere de şaraplı promosyon paketleri hakkında gelen eleştirilere “suni gündem” demesi şaşırttı.

“İNSANLARIN HASSASİYETLERİ “KÜÇÜK İŞLER” OLDU!

CHP’li Seçer’in, “Bu gündem değil. Bu suni bir gündem. Dolayısıyla biz Mersin halkına umut olarak geldik. Mersin halkına önemli işler yapacağımızın sözünü verdik. Gecemizi gündüzümüze katacağımızı, Mersin halkının bir kuruşunu ziyan etmeyeceğimizi, onların haklarını koruyacağımızı, temiz bir çevre yaratacağımızı, refah toplumu olması için bütün gayreti göstereceğimizi söyledik. Bunu ben gündem olarak kabul etmiyorum. Pandemi sürecinde fakir fukara, dükkanı kapalı esnaf, çiftçi, üretici, Anamur’un sorunu, Çamlıyayla’nın, Tarsus’un, Şevket Sümer’in, Çay, Çilek’in, Fahrettin Paşa’nın ya da Ulaş Mahallesi’nin sorunları. Bunları konuşmamız lazım. Dolayısıyla gündemimize dönelim, küçük işlerle zamanınızı yitirmeyelim” değerlendirmesinde bulunması büyük tepki çekti.

SUÇ KABUL EDİLMİYOR, ÖZÜR DİLENMİYOR, HALA DİRETİYOR!

Kişilerin hassasiyetlerinin göz ardı edilerek alkol dayatması yapan CHP’li Vahap Seçer’in gelen tepkiler karşısında hatasını kabul etmemesi de eleştiri konusu oldu. Yaptığı dayatmayı bir kusur olarak görmeyen CHP’li Seçer’in gelen tepkileri de “suni gündem” olarak tanımlaması da tepkilerin dozunu daha da arttırdı.

Paylaşın:
Etiketler: ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle