Hoşgeldiniz  

CHP’DE 3 İLÇE TEK, 3 İLÇEDE DE 2 ADAY YARIŞTI… MEVCUTLARLA YOLA DEVAM…

admin | 15 Aralık 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin’de ilçe kongreleri başladı. Akdeniz, Mezitli, Toroslar, Yenişehir, Gülnar ve Bozyazı ilçe kongrelerini yine mevcut başkanlar kazandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Örgütü, ilçe kongrelerine bu hafta sonu start verdi. Akdeniz, Mezitli Yenişehir, Toroslar, Bozyazı ve Gülnar ilçelerinin kongreleri tamamlandı.

Mezitli, Toroslar ve Bozyazı’daki kongrelerde tek listeyle kongre gerçekleşti. Mevcut başkanların listeleri rakipsiz olarak delegelerin önüne çıktı. Buna göre Mezitli’de Ahmet Serkan Tuncer, Bozyazı’da Baykal Arıdeniz ve Toroslar’da Burhanettin Erdoğan tek listeyle girdikleri seçimden güven tazeleyerek çıktı.

Akdeniz ilçede 2 aday yarıştı. Mevcut ilçe başkanı Ünal Uyar 255 oy alarak bir kez daha başkan seçildi. Karşısına rakip olarak çıkan Kasım Canpolat ise 101 oyda kaldı.

Yine Yenişehir’de de 2 aday delegelerden ilçe başkanlığı vizesi almak için yarıştı. Yenişehir’de mevcut başkan Tayar Tahiroğlu 238 oy alırken, karşısında yer alan Ayla Koç 107 oy aldı. Tahiroğlu bu sonuçlardan sonra bir dönem daha ilçe başkanlığı için delegelerden yetki aldı.

Gülnar ilçede de 2 aday karşı karşıya geldi Mevcut Başkan Ahmet Barut 71 oy aldı. Karşı listenin başkan adayı Mustafa Güleviz 23 oyda kaldı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle