Hoşgeldiniz  

CHP PAZARA KİLİTLENDİ… SEÇER’Cİ AKTAY MI, MUHALİF DESTEKLİ ESER Mİ?

admin | 14 Şubat 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin İl Örgütü 16 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek olan Olağan Genel Kurulu bekliyor. Kongrede mevcut İl Başkanı Adil Aktay’ın karşısında muhalefet cephesinin desteklediği Alptekin Eser yer alacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Örgütü, Olağan Genel Kurul için hazırlıklarını tamamladı. 16 Şubat’ta gerçekleştirilecek kongrede mevcut il başkanı Adil Aktay ile muhalefet destekli Alptekin Eser, il başkanlığı için delegelerin önüne çıkacak.

AKTAY, 13 İLÇE BAŞKANINI YANINA ALARAK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in desteklediği isim olan Adil Aktay, kongreleri tamamlanan 13 ilçe başkanını da arkasına alarak aday olduğunu açıklamıştı. Aktay, adaylık açıklamasında, “Örgütümüzün iradesini yansıtan, seçilmiş 13 ilçe başkanımızın, il başkanlığı konusunda kamuoyuna yaptığı ortak açıklama, sergiledikleri irade bu kapsamda son derece önemlidir” ifadelerini kullanarak muhalefete “delegeler yanımda” mesajı vermişti.

ALPTEKİN ESER’İN YANINDA ESKİ İL BAŞKANLARI YER ALDI

Muhalefetin desteklediği isim olan Alptekin Eser de il binasında geniş katılımlı bir açıklama yapmıştı. Eser’in açıklaması sırasında yanında yer alan isimler dikkat çekmişti. Geçmiş dönemlerde CHP’de il başkanlığı yapan Mustafa Uzun, Faruk Akar, Yılmaz Şanlı ve Uğur Yıldırım’ın yanı sıra eski Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu’nun da bulunduğu örgüt içinde etkin isimler Alptekin Eser’in yanında yer almıştı. CHP Mersin İl Başkan Adayı Alptekin Eser, burada yaptığı konuşmada, “Bu partinin il başkanı dört duvar arasında açıklama yapmamalıdır. Bu partinin il başkanı açıklamaları meydanlarda yapmalıdır. Parti örgütüyle beraber yapmalıdır” diyerek Adil Aktay’a kurultay öncesi göndermede bulunmuştu. Eser ve beraberindekilerin kurultayda çarşaf lise isteklerini bir kez daha yinelemeleri de dikkat çeken ayrıntı olarak akıllarda kalmıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Kongresi 16 Şubat Pazar Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle