Hoşgeldiniz  

CHP BİRBİRİNE DÜŞTÜ… SEÇER’DEN ÖRGÜTE: “HERKES İŞİNE BAKSIN!”

admin | 01 Temmuz 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mezitli İlçe Olağanüstü Kongresi’nde örgüte yönelik sert mesajlar verdi. Parti örgütlerinin görevleri ile Belediye Başkanlarının görevlerinin ayrı olduğunu, kimsenin birbirinin işine karışmadan, kuvvetler ayrılığı ilkesi çerçevesinde hareket etmeleri gerektiğini vurgulayan Seçer, “Herkes kendi işi yapsın. Ben belediye başkanlığımı, örgütler örgüt işlerini yapmak zorunda. Birbirimizden kuvvetler ayrılığı ile ayrılmamız lazım. Kuvvetler birliği olursa diktatorya olur. Türkiye’de olduğu gibi. Onun için herkes yoluna” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mezitli İlçe 1. Olağanüstü Kongresi’nde sert açıklamalarda bulundu. Parti örgütleri ile Belediye Başkanlarının görevlerinin birbirinden ayrı olduğunu, herkesin kuvvetler ayrılığı ilkesi çerçevesinde hareket etmesinin önemini vurgulayan Seçer, “Herkes kendi işi yapsın. Ben belediye başkanlığımı, örgütler örgüt işlerini yapmak zorunda. Belediyede bir kişi siyaset yapar, belediyeyi bir kişi yönetir. O da belediye başkanı. İlçe teşkilatında, il teşkilatında örgütleri yönetenler başkanlarıdır. Birbirimizden kuvvetler ayrılığı ile ayrılmamız lazım. Kuvvetler birliği olursa diktatorya olur. Türkiye’de olduğu gibi. Onun için herkes yoluna” dedi.

“YENİŞEHİR VE MEZİTLİ BİZİM AMİRAL GEMİLERİMİZDİR”

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin mali ve idari bir kriz içerisinde olduğundan ve bu krizleri de en kısa sürede aşabilecek bir belediye başkanı ile yönetildiğinden söz eden Seçer, “Sokakta yürürken başınız dik gezin. Yenişehir ve Mezitli Belediyeleri bizim önemli örneklerimizdir. Görev değişikliği de olsa biri gidip diğeri de gelse oralar bizim amiral gemilerimizdir. Orada geçmişten bugüne görev yapmış, emek sarf etmiş, alın teri dökmüş belediye başkanlarımıza şükranlarımızı gönderiyorum. Parti içerisinde davadaşlık ahde vefa işidir” açıklaması yaptı.

“BEN BELEDİYE BAŞKANLIĞIMI YAPAYIM, ÖRGÜTLER ÖRGÜT İŞLERİNİ YAPSIN”

Belediye başkanlarının belediye işlerini, parti örgütlerinin ise parti işlerini yapmaları gerektiğini dile getiren Seçer, “Herkes kendi işini yapsın. Ben belediye başkanlığımı, örgütler örgüt işlerini yapmak zorunda. Belediyede bir kişi siyaset yapar, o da belediye başkanı. Belediye’yi bir kişi yönetir. O da belediye başkanı. İlçe teşkilatında, il teşkilatında örgütleri yönetenler başkanlarıdır. Başkanlar ne derse, ne şekilde hareket ederse, nasıl bir çalışma sistemi uygulamaya koyarsa onların dediği olur. Birbirimizden ayrılmamız lazım. Kuvvetler ayrılığı. Kuvvetler birliği olursa diktatorya olur. Türkiye’de olduğu gibi. Hem belediye başkanıyım, hem il başkanıyım, hem ilçe başkanıyım. Bu çok şık kaçmıyor. Eğer sizlerden aldığımız güçle sizlerden aldığımız destek ve oyla şu oturduğumuz makamların gücünü sizin kolunuzu bükmek için kullanırsak bu siyaseten ahlaksızlık olur. Bu doğru olmaz. Onun için herkes yoluna. Benim Büyükşehir Belediye Başkanlığım döneminde bu işe kimse tevessül etmesin. Benden engel görür, mücadele görür. Biz huzur istiyoruz, biz çalışmak istiyoruz. Biz egolarımızı tatmin değil, memlekete hizmet etmek istiyoruz. Bunun için varız” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

CHP BİRBİRİNE DÜŞTÜ… SEÇER’DEN ÖRGÜTE: “HERKES İŞİNE BAKSIN!” için 1 yorum

  1. Tece halkı dedi ki:

    Seçimin kazananı Ahmet Serkan Tuncer ve Vahap Seçer kaybedeni Neşet Tarhan dır bunu herkes bilsin

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle