Hoşgeldiniz  

BURHANETTİN KOCAMAZ TÜRKAV’DA GÜNDEME İLİŞKİN AÇIKLAMALAR YAPTI

admin | 21 Ocak 2017 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Mersin Şubesi’nin 2017 Yılı Olağan İstişare Kurulu Toplantısı’na katıldı.

 

kocamaztürkavkonuştu

 

Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen toplantıya, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra, TÜRKAV Mersin Şube Başkanı Mustafa Tekerek, Ülkü Ocakları İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkan Vekili Hüsnü Doğan ve İl Yönetimi, MHP Kadın Kolları Başkanı Dilek Uslu Var, MHP Akdeniz İlçe Başkanı Erdoğan Alkaya, Mezitli Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa İzci, TÜRKAV Tarsus Şubesi Başkanı Hüseyin Bozfakıoğlu, Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Nihat Aşçı ile Kamu-Sen’e bağlı şube başkanları katılım gösterdi.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda, TÜRKAV Mersin Şubesi’nin 2017 faaliyet ve denetim raporu okundu.

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz yaptığı konuşmada, “Öncelikle bu istişare toplantısının başta TÜRKAV olmak üzere davamıza hayırlı olmasını dileyerek, hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Benden önceki konuşmacılar hem kentimizde yaşanan olayları, hem de ülkenin içinde bulunduğu olayları anlattılar. Ülkemiz zor bir dönemeçten geçiyor, insanlarımız televizyonu açıp haberleri dinlemekten korkar hale gelmiş durumda. Ama önümüzde de bir Türkiye gerçeği var. O yüzden mücadeleyi topyekûn sürdürmek zorundayız. Elbette Ülkücüler zor şeylere talip olmuştur. Kolayı herkes yapar ama Türk Milliyetçileri kolaya baş koymadılar. Ülkücüler, gece gündüz demeden kaygılarını dile getirirler, çözüm yolları üretmeye çalışırlar ve mücadeleyi tepeden tırnağa yapma gayreti içerisinde olurlar. Bu davanın bir neferi olmayı kendimize şeref atfetmişiz. Biz mücadele adamıyız, mücadeleden hiçbir zaman yılmayız. Çünkü bizlere öncülük yapanlar bu mücadeleden hiç yılmadan, taviz vermeden, mezara kadar bu mücadeleyi sürdürdüler. Bizim mücadelemiz de mezara kadar sürecek” dedi.

 

Başbuğ ile yaşadıkları bir hatırayı anlatan Başkan Kocamaz, “Dava adamları ömrünün son demine kadar bu davalarını sonuca ulaştırmak için var gücüyle çalışır. Yanındakiler kendisini terk etmiş olsa da mücadelesinde yanına gençleri alarak devam ederler” şeklinde konuştu.

 

Mersin’de yaşanan olaylara değinen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz konuşmasında, “Mersin’de yaşananları hepiniz biliyorsunuz. Özellikle Mersin’in ve Tarsus’un ne kadar kozmopolit bir yapıya sahip olduğunu hepimiz biliyoruz. Mersin’de 2014 yılında hepimiz oyunu bozduk. 30 Mart 2014’te Mersinliler birleşti, bütünleşti ve bu oyunu bozdu. MHP 1994’ten bu yana Mersin’de yükselen bir ivme kazandı ve yükselen bir değer haline geldi. Bunun kıymetini bilmemiz lazım” ifadelerine yer verdi.

 

“ADALET TERAZİSİ HERKESE LAZIM”

 

Devlette adalet vurgusunda bulunan Başkan Kocamaz, “Adalet terazisi bir gün herkese lazım. Adalet terazisi doğru tartmazsa eğer, teraziyi tutanın başını yere eğer. Bunu yanlış tutanların başı bir gün yere eğilecek. Biz Türk Milliyetçileri olduğumuz sürece bu devleti yaşatmak için son nefesimize kadar koşacağız ve mücadelemizi sürdüreceğiz. Biz mücadele adamıyız, bu tür konularda çileyi sadece bugün çekmiyoruz. Gençlik yıllarımızdan beri bu çileyi çekiyoruz. Allah da bizi bu çileyi çekmek için yaratmış. Ama 18 yaşındaki Burhanettin Kocamaz’ın fikri, zikri, duruşu ne ise bugün de aynı noktadadır. Allah’ın izniyle mezara da gidecektir. Bu böyle bilinsin” şeklinde konuştu.

 

Başkan Kocamaz, “Bu toplantının başta TÜRKAV ve camiamıza hayırlı olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. Bugüne kadar verdikleri mücadelenin artarak devam etmesini diliyorum” diyerek sözlerine son verdi.

 

TÜRKAV Mersin Şube Başkanı Mustafa Tekerek ise göreve geldiklerinden bu güne kadar davalarına güç katabilmek adına tüm teşkilatlara ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a yanlarında olduğu için teşekkür etti. Ülkede 2 yıldır yaşanan terör olaylarından ve bunların Türkiye’yi nasıl yıprattığından bahseden TÜRKAV Mersin Şube Başkanı Mustafa Tekerek, “Devlete düşen vazife hainlerin kökünü kazıyarak, onlarla barış olmayacağını anlamaktır” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından TÜRKAV Mersin Şube Başkanı Mustafa Tekerek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a plaket verdi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle