Hoşgeldiniz  

BİRBİRLERİNE “BİR ŞEY” BULAŞTIRMASALAR ALLAH MUHAFAZA… KAVGALI CHP’Lİ BAŞKANLAR BULUŞTU!

admin | 20 Mart 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de CHP’li belediye başkanları bir araya geldi. Aralarında anlaşmazlık olduğu öne sürülen CHP’li belediye başkanları, buluşarak partililerine “birlik ve beraberlik” mesajı vermeye çalıştı.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Belediye Başkanları bugün Büyükşehir’de bir araya geldi. CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i makamında ziyaret eden Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit partililerine aralarında sorun kalmadığı mesajı vermek için “aile fotoğrafı” vereyi de ihmal etmedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, özellikle Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ile yaşadığı sert mücadeleyle uzun süre gündemde yer etmişti.

Yine Seçer’in Neşet Tarhan’la bir toplantı sırasında yaşadığı tartışma basına sızmış, ikili arasında yaşanan diyalogda kullanılan üslup kamuoyunda büyük tartışmaya yol açmıştı.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in de Seçer muhaliflerini belediyede topladığı iddia edilmişti. CHP’ye yakın kaynaklar Özyiğit’in yeni dönemde Büyükşehir adaylığı için kulisleri yokladığını öne sürmüştü.

CHP’li başkanların tüm bu tartışmaları “bir süreliğine öteleme” kararı aldığı, partililer ve Mersin kamuoyu önünde birlikte görüntü çizmeleri konusunda anlaştığı ileri sürüldü.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

BİRBİRLERİNE “BİR ŞEY” BULAŞTIRMASALAR ALLAH MUHAFAZA… KAVGALI CHP’Lİ BAŞKANLAR BULUŞTU! için 1 yorum

  1. […] CHP’Lİ SEÇER İYİ GÜN YOLDAŞI ÇIKTI: ÖZYİĞİT’İN ZOR GÜNÜNDE YANINDA OLMADI! SEÇER’E SÖVEN, ÖZYİĞİT’İN YANINDA ÖDÜLLENDİRİLİYOR… İŞTE İSPATI! BİRBİRLERİNE “BİR ŞEY” BULAŞTIRMASALAR ALLAH MUHAFAZA… KAVGALI CHP’Lİ BAŞKANLAR BULU… […]

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle