Hoşgeldiniz  

BİR “İHMAL” İTİRAFI DAHA: SEÇER’DEN YENİ BİR GÖREVDE İHMAL VAKASI DAHA!

admin | 14 Ağustos 2020 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, Mersin’de caddelerde yoğun fosseptik kokusundan şikayeti üzerine, “Evet dönemsel oluyor. Bizim ihmalimiz” diye savunması şok yarattı!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2020 yılı Ağustos Ayı Olağan Toplantı Döneminin 2. Birleşimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer başkanlığında gerçekleştirildi. Dilek ve Temenniler bölümünde bazı meclis üyeleri Mersin caddelerinde pis koku nedeniyle yürünmekte bile zorlanıldığını söyledi.

Meclis üyelerinin şikayeti üzerine konuşan CHP’li Vahap Seçer’den yeni bir itiraf daha geldi. Kurban Bayramı’nda yaylaları susuz bırakarak vatandaşı mağdur eden CHP’li Seçer, hatalarını itiraf etmişti. Kentin kokudan yürünememesinde de kendilerinin ihmali olduğunu söyleyen Seçer’in uyarı için teşekkür etmesi de tepkiyle karşılandı.

Seçer’in, “Evet, dönemsel olarak bu koku oluyor. Aslında caddeleri yıkamak gerekli. Bir de rögarların, mazgalların temizliklerini sürekli yapmak gerekiyor. Bizim ihmalimizden oluyor. Temizlikleri geciktiriyorlar, bizim bunu daha dikkatli yapmamız gerekiyor. Teşekkür ediyorum bu uyarınız için” diyerek görevde ihmallerinin bulunduğunu açıklaması büyük tepki çekti.   

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle