Hoşgeldiniz  

AYDIN DOĞAN, İRFAN DEĞİRMENCİ İLE YENİ OYUN MU KURUYOR?

admin | 12 Şubat 2017 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler A- A+

Aydın Doğan’ın, Kanal D’de program yapan Gazeteci İrfan Değirmenci’yi “Hayır” dediği için işten çıkarmasının ortaya atılan şok bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

aydfındoganirfandegirmencikaos

Türkiye, Cumhurbaşkanlığı sistemini oylayacağı 16 Nisan’daki referanduma kilitlenmişken, medya devi Aydın Doğan’ın şok bir hamlesi ile “yeni bir yola” giriyor. Aydın Doğan Kanal D’de program yapan Gazeteci İrfan Değirmenci’yi referandumda Hayır diyeceğini açıkça beyan ettiği için işten çıkarıncı, Değirmenci ülke gündeminin ilk sırasına yerleşti.

 

Olayın ardından sosyal medyada Hayır cephesinin kahramanı ilan edilen Değirmenci için fan sayfaları bile açıldı. İrfan Değirmenci artık Hayırcıların yeni kahramanı olurken, Erdoğan’ın istediği yeni sistemin de “ilk kurbanı” olarak lanse edildi.

 

Bu gelişmeler üzerine ortaya atılan şok bir iddia kafaları karıştırdı. Aydın Doğan’ın, İrfan Değirmenci gibi bazı isimleri kovarak, “baskı rejimi var” algısı oluşturma peşinde olduğu öne sürüldü.

 

Yıllarca detay haber ve algı yönetimi yaptıkları provokasyonu bu kez “sözde” işten çıkarmalarla yapma peşinde olduğu iddiasıyla gündeme gelen Doğan’ın, Değirmenci ile danışıklı dövüşle yeni algı oluşturma peşinde olduğu iddia edildi.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle