Hoşgeldiniz  

ARTIK SAKLAMIYORLAR: VAHAP SEÇER VE HDP’LİLER BİRLİKTE BOY GÖSTERMEYE BAŞLADI!

admin | 16 Temmuz 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

31 Mart yerel seçimlerinde Mersin’de HDP ile “kapalı” ittifak yapan CHP’li Vahap Seçer, HDP’ye olan ittifak diyetini milliyetçi/muhafazakar işçileri hukuksuz bir şekilde işten çıkartarak yerlerine HDP’li işçileri koymasıyla ödüyordu. Seçer ve HDP arasındaki kapalı ittifak, açık açık gün yüzüne çıktı.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 31 Mart yerel seçimlerinde HDP’nin desteğini alarak seçimleri kazanmıştı. Yerel seçimler öncesinde Mersin’de miting yapan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan Mersin’de aday çıkartmadıklarını söyleyerek, kendi seçmenine, “Siz nereye oy vereceğinizi iyi biliyorsunuz” diyerek CHP’li Seçer’i işaret etmişti.

Vahap Seçer de mazbatasını aldıktan sonra Anamur’a düzenlediği teşekkür ziyaretinde kendisine HDP’nin destek verdiğini kaydetmiş, “Kimse kusura bakmasın. Milliyetçilik yapmaya gerek yok. Bana açık açık HDP oy verdi” diyerek HDP’ye “diyet borcunu” ödeyeceğini Anamur’daki partilileri üzerinden tüm kamuoyuna duyurmuştu.

Göreve geldiği günden bu yana hizmet etmek yerine önceki dönemde işe alınan milliyetçi/muhafazakar kökenli işçilere uyguladığı mobbing ve kıyımla Türkiye gündemine gelen CHP’li Seçer, bu yüzden mülkiye müfettişlerinin bile takibine girdi.

ŞOK İDDİA: “BU RESİM ÖZELLİKLE SORUŞTURMA YAPAN MÜFETTİŞLERE MESAJ OLARAK SERVİS EDİLDİ”

Mahkeme kararıyla işe dönmeleri kesinleşen CHP’li Seçer kıyımına uğrayan 688 işçinin dosyası açan mülkiye müfettişlerinin tam soruşturma yaptığı sırada verilen ve özellikle basın büro tarafından servis edilen bu resmin Ankara’ya adeta meydan okuma mesajı olduğu iddiası da siyasi kulisleri salladı.

MEYDAN OKUMA MI?

CHP’li Seçer’in milliyetçi binlerce işçiyi çıkartarak HDP tabanına mensup işçileri Büyükşehir ve MESKİ’ye doldurduğu iddiaları ayyuka çıkmışken, bugün Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Tömük’te bir araya gelen Seçer’in hemen yanı başındaki isim iddiaları adeta doğrular nitelikte oldu.

TERÖR DESTEĞİ NEDENİYLE GÖREVDEN ALINAN HDP’Lİ FAZIL TÜRK’LE DOLAŞTI!

Teröre verdiği destek iddiasıyla görevden alınarak yerine kayyum atanan ve çıkarıldığı Mahkemece tutuklanan HDP’li eski Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk’le birlikte dolaşan CHP’li Seçer’in, Türk’le olan samimi görüntüleri gündeme bomba gibi düştü.  

İŞTE CHP’Lİ SEÇER’İN BASIN BÜROSUNUN AÇIK AÇIK SERVİS ETTİĞİ O FOTOLAR!

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle