Hoşgeldiniz  

ALKIŞLAR JANDARMA’YA… SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA KÜÇÜK ÇINAR’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

admin | 23 Nisan 2020 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Video Galeri, Yerel Haberler A- A+

Sokağa çıkma yasağı nedeniyle 8 yaşındaki çocuklarının doğum gününü kutlayamadıkları için 112’den yardım isteyen aileye Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinden unutamayacakları bir sürpriz geldi.

Tüm Dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’yi de etkileyen korona virüs salgını önleyici tedbirler kapsamında sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. 65 yaş ve üzeri ile 20 yaş altındaki nüfus ise uzun zamandır yasak nedeniyle evlerinde.

İşte bu yasaklı günlerde Akoğlu ailesi, çocuklarının doğum gününü kutlayamadıkları gerekçesiyle 112’ye başvurdu. Silifke ilçesine bağlı Atakent Mahallesi’nde ikamet eden aile, 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak 8 yaşındaki çocukları Çınar’ın doğum gününü sokağa çıkma yasağı nedeniyle kutlayamadıklarını bildirdi. 112 ekipleri, durumu Jandarma ekiplerine bildirdi. Küçük Çınar’ı mutlu edebilmek için harekete geçen İl Jandarma Birliği, oluşturduğu “kutlama ekibiyle” doğum günü pastası aldı ve adrese gitti.

Kapıyı açan Çınar, ellerinde pastayla gelen Jandarma ekiplerini görünce bir hayli şaşırdı. “İyi ki doğdun Çınar” şarkısı eşliğinde mumları üfleyen Çınar, Jandarma ekiplerinin getirdiği hediyelerle mutluluğunu katladı.

Salgın nedeniyle uzun bir süredir evlerden çıkamayan çocukları da unutmayan Jandarma ekiplerinin bu davranışı, kamuoyunda büyük takdir topladı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle