Hoşgeldiniz  

ALGI YÖNETİMİ BAŞLADI, MECLİS ÖNCESİ DEDİKODU ÇOĞALDI: “TAM 800 İŞÇİ…”

admin | 09 Kasım 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Bütçenin ve borçlanma yetkisinin görüşüleceği Büyükşehir Meclisi öncesinde ay başından beri yayılan dedikodu, bu sabah itibariyle iyice yayıldı. İddiaya göre Büyükşehir 800 işçinin çıkarılması için hazırlık yapıyor. Meclis üyeleri de “dedikodunun” kaynağını ve gerçeklik payını konuşmaya başladı bile.

CHP’li Vahap Seçer’in bütçenin görüşüleceği Meclis oturum öncesinde ilk maddenin bir kez daha 265 Milyon TL’lik borçlanma yetkisi isteme olmasına tepkiler sürerken, Meclis öncesi grup toplantısı yapacak partilerin kulislerinde yayılan dedikodu bomba etkisi yarattı.

Kasım ayı başından beri Büyükşehir koridorlarında yönetimin 800’e yakın işçinin çıkışını birden vermek için hazırlıklarını tamamladığı iddia ediliyordu. Meclis oturumuna saatler kala bu “dedikodu” arttı ve partilerin grup toplantılarına kadar ulaştı. Muhalefet Meclis üyeleri bu iddianın kararları öncesinde bir manipülasyon mu, yoksa doğruluk payı ihtimalini konuşmaya başladı bile.

Cumhur ittifakı kökenli işçilerin bu iddiayı yoğun bir şekilde yayması da kafaları daha da karıştırdı. İşçilerin Cumhur ittifakı meclis üyeleri ve milletvekillerine durumu duyurdukları öne sürüldü.

Büyükşehir personelini geren bu dedikodunun Meclis oturumuna nasıl yansıyacağı da merakla beklenmeye başlandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle