Hoşgeldiniz  

AK PARTİ MERSİN 7. OLAĞAN İL KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

admin | 25 Ocak 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti Mersin İl Teşkilatı’nın 7. Olağan il Kongresi Servet Tazegül Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongreye tek aday olarak giren mevcut il başkanı Cesim Ercik bir kez daha il başkanı seçildi.

Servet Tazegül Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Ak Parti Mersin 7. Olağan İl Kongresine Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Videokonferans Yöntemiyle katılırken, İzmir milletvekili Binali Yıldırım, Hazine ve Maliye Bakanı ve eski Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Genel Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanı Jülide Sarıeroğlu ve Mersin Milletvekilleri Hacı Özkan, Zeynep Gül Yılmaz ve Ali Cumhur Taşkın ile ilçe teşkilat başkanları katıldı.

AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ve Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan da kongrede yer aldı. Yine Cumhur ittifakının diğer ortağı MHP İl ve ilçe teşkilatları da kongre davetlileri arasındaydı.

7.Olağan İl Kongresi’nde Mersin Ak Parti İl Başkanı Cesim Ercik ve Listesi tek aday, tek liste olarak seçime gidildi. Delegelerin oyunu yeniden alan mevcut il başkanı Cesim Ercik bir dönem daha İl Başkanlığı vizesini aldı.

İŞTE AK PARTİ MERSİN’İN YENİ YÖNETİM LİSTESİ:

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle