Hoşgeldiniz  

AK PARTİ İL BAŞKANI ERCİK’TEN CHP’Lİ ÖZYİĞİT’E HDP TEPKİSİ

admin | 15 Aralık 2016 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

HDP Mersin İl Teşkilatı’na ve Akdeniz Belediyesi’ne gerçekleştirilen operasyonların ardından HDP’ye destek veren açıklamasıyla dikkat çeken CHP Mersin İl Başkanı Özyiğit’e bir tepki de Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik’ten geldi. Ercik, “HDP’yi savunmak Atatürk’ün kurduğu partiye yakışır mı?” dedi.

 

ercikhdpozyigittepki

 

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, İstanbul’daki terör saldırısının ardından Mersin’de Akdeniz Belediyesi ve HDP’ye yönelik yapılan gözaltı ve tutuklamalarla ilgili açıklama yaparak HDP ve Akdeniz Belediyesi Eş Başkanlarına sahip çıkan CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit’e tepki gösterdi.

 

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Ercik, “Burada Kandil hukuku değil, Türkiye Cumhuriyeti hukuku geçerlidir. HDP’yi savunmak Atatürk’ün kurduğu partiye yakışır mı? Cumhuriyetin temellerinin bozulmasına seyirci kalamayız. Bunu ne terör ne de siyasi uzantıları başaramayacaktır. İmtiyazlarını terörle sağlayanların müdafaası kabul edilemez. AK Parti’nin kaygılarını CHP de hissetmiş olsaydı, muhalefet etmek yerine, AK Parti Hükümetine yardımcı olması, onu yalnız bırakmaması beklenirdi. Halk CHP’den terörle mücadele devletine destek olmasını bekliyor” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle