Hoşgeldiniz  

AK PARTİ BOZYAZI’DA İSTİFALAR DEVAM EDİYOR!

admin | 13 Ocak 2017 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Ak Parti Bozyazı İlçe Teşkilatı’nda istifaların ardı arkası kesilmiyor. Kadın Kolları Başkanı’nın ardından Tekmen Mahalle Başkanı’nın da istifa ettiği bildirildi.

bozyazıistifatekmenmajhalle

Ak Parti’nin Mersin’de güçlü olduğu bölgelerden olan Bozyazı ilçesinde kaos artarak sürüyor. Türkiye’nin en başarılı Kadın Kolları Teşkilatı seçilen Bozyazı Kadın Kolları Başkanı Saniye Aygan’ın istifasının ardından teşkilata bir şok haber de Tekmen Mahallesi’nden geldi. Büyükşehir Yasası’ndan önce belde olan ve yasanın ardından Mahalle’ye dönüştürülen Tekmen’in Ak Parti Sorumlusu Recep Fidan, sosyal medya hesabı üzerinden istifa ettiğini duyurdu.

 

Referandum ve seçim olasılığının yükseldiği şu günlerde Bozyazı teşkilatındaki bu büyük çözülmenin İl Başkanlığı düzeyinde nasıl değerlendirileceği merakla bekleniyor. Yönetim kurulu arasında da ciddi görüş ayrılıkları olduğu iddia edilen Ak Parti Bozyazı Teşkilatı’nda yaşanan Celalettin Muz başkanlığındaki bu yönetim zafiyetine İl Başkanı Cesim Ercik’in müdahale edeceği kulislerde konuşuluyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle