Hoşgeldiniz  

ABDULLAH ÖZYİĞİT İLK YILINDA ENLER LİSTESİNDE… LİSTEDE TÜRKİYE’DEKİ EN BAŞARILI 11. İLÇE BELEDİYE BAŞKANI OLARAK YER ALDI…

admin | 18 Mart 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, SONAR Araştırma Şirketi’nin Türkiye genelinde gerçekleştirdiği ankette, yüzde 63,1’lik oranla, Türkiye’nin en başarılı 11. belediye başkanı seçildi.

Anket İstanbul hariç, 20 Büyükşehir Belediyesi’nin 147 ilçesinde yapıldı. Belediye başkanlarının seçimlerden bu yana 1 yıllık süreçte yaptığı çalışmalar SONAR Araştırma Şirketi tarafından kamuoyuna soruldu. İlçe belediyelerinin hizmetlerini değerlendirmek ve vatandaş memnuniyetini belirlemek amacıyla farklı sosyo-demografik gruba mensup kişilerden, yaş, cinsiyet ve eğitim kotalarına göre, tesadüfî yöntemle seçilen kişilerle yüz yüze gerçekleştirildi.

Anket sonuçlarına göre, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit,  yüzde 63,1’lik başarılı oranıyla, 136 belediye başkanını geride bıraktı.

Hizmet süresinin birinci yılında eğitim, çevre, kültür, sanat ve spor alanlarında yaptığı projelerle dikkat çeken Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, son 4 yıl içinde gerçekleştirilmiş en kapsamlı araştırma olduğu vurgulanan ankette 11. sırada yer aldı.

Vatandaşlara “Genel olarak düşündüğünüzde ilçe belediye başkanınız sizce başarılı mıdır, yoksa başarısız mıdır?” sorusu sorulan ankette Başkan Özyiğit, yüzde 63,1 puan aldı. Başkan Özyiğit, Yeni Yenişehir’i oluşturmak için hazırladığı Hareket, Eğitim, Hemşerilik, Dayanışma, Kentleşme ve Ekoloji ilkeleri ile hizmet üretmişti. Abdullah Özyiğit’in başkanlığında Yenişehir’de fark yaratan birçok proje hayata geçti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle