Hoşgeldiniz  

2019 ÖNCESİ İTTİFAK MERSİN CHP’Yİ DAĞITTI

admin | 02 Nisan 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen İl Danışma Meclisi’nde AK Parti ve MHP arasında kurulan Cumhur ittifakı konuşuldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanlığı, “Ortak aklın ortak zaferi” için ilk adım olarak tanımladığı İl Danışma Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya, Mersin İl Başkanı Adil Aktay, Parti Meclisi Üyesi Fatma Güner, Mersin Milletvekilleri Fikri Sağlar, Hüseyin Çamak, Serdal Kuyucuoğlu, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, Başkan Yardımcısı Didar Şimşek ile CHP’li belediye başkanları, il ve ilçe başkanları, meclis üyeleri, Kadın Kolları Başkanları ve Gençlik Kolları Başkanları,  il delegeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

 

Danışma Meclisi’nde bir araya gelen CHP’liler, en çok AK Parti ve MHP’nin kurduğu Cumhur ittifakını konuştu. Konuşmasında ittifakı ayıplı ittifak olarak değerlendiren CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, 2019 seçimleri öncesinde ittifaktan dolayı süngüsü düşen partililerini motive etmek için Cumhur ittifakına yüklendi.

 

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mersin’de yaptığı ‘bozkurt işareti’ni anımsatan Aktay, “Biz bu kentte birinci parti olduğumuzda Recep Tayyip Erdoğan danışmalarını çağıracak ve ‘bana derhal bozkurt işaretinden başka işaret bulun’ diyecek. Ama o işaret bulunamayacak. Erdoğan ve Bahçeli’nin kendi tabanlarını hiçe sayarak, kendi tabanlarını rencide ederek kurdukları bu ayıplı ittifak Mersin’den başlayarak tüm Türkiye’de dağılacak” iddiasında bulundu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle