Hoşgeldiniz  

“12 AY KISA BİR SÜREYMİŞ!” CHP’Lİ SEÇER’DEN İL YÖNETİMİNE FLAŞ ZİYARET…

admin | 12 Haziran 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, partisinin Mersin İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Göreve geldiği günden bu yana gözle görülür hizmet etmeyen CHP’li Seçer kendisini savundu: “Yeniden yapılanma ardından gelen bir pandemi meselesi oldu. Bu bizim işimizi akamete uğrattı. Birkaç ay içerisinde ‘Daha ciddi bir yatırım yapmadı’ diye bizi eleştiren vatandaşlarımız, ‘Her taraf şantiyeye döndü’ diyecek!”

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, partisini ziyaret ederek, örgüt üyeleriyle bir araya geldi.

Göreve geldiği günden bu yana gözle görülür bir hizmete imza atmayan CHP’li Seçer, yapılan ulusal ölçekli anketlerde de hayal kırıklığı yaşamıştı. Tepkiler çoğalınca, ilk ziyaret CHP il örgütüne oldu.

Burada kendisini savunan CHP’li Vahap Seçer, büyük projelerinin Pandemi nedeniyle akamete uğradığını savundu. CHP’li Seçer, “Gıda talep edene gıda, süt talep edene süt gitti ama vatandaş haklı olarak, ‘Büyük projeler nerede?’ diye soruyor. Ama haklılığı biraz eksik. Çünkü büyük projeleri birden hayata geçiremezsiniz. 12 ay kısa bir süre” diye konuştu.

ÖRGÜTÜN GAZINI ALMAYA ÇALIŞTI: “BİRKAÇ AY SABIR!”

Büyük projeleri önümüzdeki süreçte hayata geçireceklerini öne süren CHP’li Seçer, “Yeniden yapılanma ardından gelen bir pandemi meselesi oldu. Bu bizim işimizi akamete uğrattı. Artık yeni normalle beraber hayat normalleşecek. Büyük projelerimiz hayata geçecek. Birkaç ay içerisinde ‘Daha ciddi bir yatırım yapmadı’ diye bizi eleştiren vatandaşlarımız, ‘Her taraf şantiyeye döndü’ diyecek.  Hazırlıklarımız devam etti, yapıldı, projelerimiz ihale aşamasında. Bunlar zaman alıyor. Ama önümüzdeki süreçte, sizleri bir kat daha onurlandıracak, gururlandıracak projelerin altına Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak imza atacağız” diyerek vatandaş tarafından sürekli eleştiri yağmuruna tutulan örgütün de gazını almaya çalıştı.

ÖRGÜTE “YAPILANLARI ANLATIN” UYARISI! YAPILANLARI MI!!!!

Vahap Seçer, hizmetlerin anlatılması noktasında örgüte de pas attı.

Seçer, “Sosyal projelerde başarılı olduğumuza inanıyoruz. Halktan aldığımız geri dönüşler çok olumlu. Nerelerde yanlış yapıyoruz? Nerelerde doğru yapıyoruz? Bununla ilgili ölçümler yaptırıyoruz. Bunları objektif değerlendiriyoruz. Bizim hizmetlerimizi her yerde vatandaşa anlatmak sizlerin görevidir. Siyasette yaptığınız hizmetler kadar bu hizmetleri halkın bilmesi de önemli. Eğer anlatamıyorsanız, siyaseten eksiksiniz demektir. Talihsiz bir durum oldu. Kongre oldu, ardından pandemi oldu ve bir takım çalışmalar akamete uğradı. Ama bundan sonraki süreçte, beraberlik, işbirliği, akıl, izanla, bir sistematikle bunların üstesinden gelebiliriz diye düşünüyorum” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle