Hoşgeldiniz  

ZAFER ÇAĞLAYAN’A İFTİRA ATTIĞI TESCİLLENEN CHP’Lİ AKIN’A HAPİS ŞOKU!

admin | 31 Ocak 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’a hakaret ettiği ve iftira attığı gerekçesiyle CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday Adayı Ahmet Akın’a karşı açılan dava sonuçlandı.

CHP’li Ahmet Akın’a hapis şoku. 2014 yerel seçimleri öncesinde CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı olan Mali Müşavir Ahmet Akın’a karşı açılan hakaret davasının Yargıtay tarafından onaylanmasının ardından 10aylık hapis cezasının infazının gerçekleştirildiği bildirildi.

 

Eski Ekonomi Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Zafer Çağlayan tarafından açılan hakaret ve iftira davası sonuçlanmış ve CHP’li Akın 10 aylık hapse mahkum edilmişti, Davayı temyize gönderen Akın’a Yargıtay’dan kötü haber geldi. Yargıtay davayı onadı ve Ahmet Akın’a hapis yolu göründü.

 

Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’a iftira attığı kesinleşen Ahmet Akın’ın 10 aylık cezanın infazının gerçekleşmesi için Mersin Açık Cezaevi’nde tutukluluk halinin başladığı bildirildi. Ahmet Akın’ın 108. Madde 1-4’ten “Devlet büyüğüne hakaretten” dolayı cezaevine gönderildiği daha önce sabıkası olması nedeniyle de hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasından faydalanamadığı kaydedildi.

 

Pazartesi gününden beri Cezaevinde bulunan Akın’ın denetimli serbestlik için de uğraştığı gelen bilgiler arasında.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle