Hoşgeldiniz  

YIKAN HABER: TİY KAPANIYOR!

admin | 25 Ocak 2023 | Genel, Gündem, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Ekonomik açıdan zor günler yaşayan Tarsus İdman Yurdu’nda Kulüp Başkanı Cem Kavalcı’dan şok açıklama geldi. Kavalcı, destek gelmediği takdirde kulübün kapatılacağını duyurarak, “Kulübün kapısına kilit vuruyoruz. Ne kongre kararı alıyoruz ne kayyuma gidiyoruz” dedi.

Cumhuriyetle yaşıt asırlık kulüp Tarsus İdman Yurdu’nda yeni gelen yönetim de ekonomik sıkıntıya yenildi. Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Cem Kavalcı, sosyal medya hesabından “Bugüne kadar verilen sözlerin tutulmamasına karşılık bugün itibari ile kulübün kapısına kilit vuruyoruz. Ne kongre kararı alıyoruz ne kayyuma gidiyoruz” açıklaması yaptı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle elektrik faturalarını bile ödeyemeyecek duruma gelmiş, kulüp binasının elektrikleri bile kesilmişti.

TARSUS İDMAN YURDU MENEMEN DEPLASMANINA GİDEMEYEBİLİR!

Başkan Cem Kavalcı, “Borcumuz net 25 milyon TL. Tek kuruş paramız yok. Belki bu hafta sonu Menemen maçında sahaya çıkarmayacağız. Genç oyuncular bile kadro çıkarmaya yetmiyor, sahaya çıkacak oyuncu kalmadı. Sahaya çıkamayabiliriz” dedi.

“KULÜBÜN ANAHTARINI ANITKABİR’E BIRAKACAĞIZ!”

Tarsus İdman Yurdu 27 Ocak Cuma gününü kadar yaklaşık 10-14 milyon TL’yi bulamazsa transfer tahtasını dahi açamayacağı kaydedildi. Kavalcı, “Açamazsak hafta sonu Menemen maçına çıkamıyoruz. Sonrasında puan silme cezaları ve artık ligden affımızı isteyeceğiz. Haziran ayında da 44 milyon TL ödeme yapmak zorundayız. Son çare olarak Ankara’ya giderek kulübün anahtarını Anıtkabir’e bırakacağız” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle