Hoşgeldiniz  

YARGITAY DEVA’YA İZİN VERDİ: İLK ÜYE KAYITLARI GERÇEKLEŞTİ… İLK ÜYELER SİLİFKE’DEN

admin | 10 Şubat 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yargıtay’ın Silifke ve Erdemli ilçe teşkilatları için üye kayıt iznini vermesinin ardından ilk olarak DEVA Partisi Silifke İlçe Teşkilatı’na 50 üye kaydının gerçekleştirildiği bildirildi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Yönetimi aylık olağan toplantılarına devam ediyor.

Pandemi tedbirleri nedeniyle telekonferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıya ilçe başkanları da katılarak çalışmaları hakkında bilgi aktardılar.

Silifke ve Erdemli’nin üye kayıt izninin Yargıtay tarafından verilmesiyle birlikte üye kayıtlarının başladığı bilgisi verilen toplantıda, DEVA Partisinin Mersin’deki ilk üye kaydının yapıldığı belirtildi.

İLK ÜYELER SİLİFKE’DEN

Kendisiyle birlikte 50 yeni üye kaydı yapan Silifke İlçe Başkanı Metin Yılmaz, mutluluğunu İl Yönetimi ve İlçe Başkanları ile paylaştı. İlçe Başkanları, gerçekleştirdikleri çalışmaları aktarırken, bir an önce üye kayıt izinlerinin verilerek, kongre yapmak istediklerini ifade etti.

Toplantıda ayrıca, İl Teşkilat Başkanları görev alanlarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Mersin genelinde partililer arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla ortak toplantılar düzenlediklerine dikkat çeken Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu da, “Birbirine uzak ilçelerde görev alan üye ve yöneticilerin birbirlerini tanıyarak kaynaşmalarını sağlayabilmek amacıyla ortak toplantılar yapıyoruz. Geçtiğimiz hafta tüm ilçe başkanlarımızı Erdemli’de bir araya getirerek Mersin’de bir ilki gerçekleştirdik. Biz tüm İl ve İlçe yöneticilerimizi buluşturmak amacıyla yönetim kurulu toplantılarımıza İlçe başkanlarımızı da davet ettik. Çok faydalı bir toplantı olduğuna inanıyorum. İlçe Başkanlarımız, İl Yönetimimizde görev alan arkadaşlarımızı yakından tanıma fırsatı da bulmuş oldu. Kaynaşma buluşmalarına devam edeceğiz” dedi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle