Hoşgeldiniz  

YAĞMUR YAĞDI, MERSİN MERKEZİ SU BASTI! GÜLTAK’TAN BÜYÜKŞEHİR’E GÖNDERME: “ALTYAPI SİSTEMİNDEKİ EKSİKLİKLER GİDERİLMELİDİR!”

admin | 23 Eylül 2021 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Dün akşam saatlerinde kentin farklı noktalarında olumsuzluğa yol açan yağışlarda vatandaşlar zor anlar yaşadı. Akdeniz Belediyesine bağlı ekipler, birçok ev ve işyerinde motopomplar yardımıyla su tahliyesi yaptı, çamur ve balçığa batan sokakları arazözler yardımıyla yıkayıp temizledi.

Dün akşam saatlerinde Mersin’de yağan yağış, birçok vatandaşı olumsuz etkiledi. Özellikle Akdeniz ilçesinde yaşayan çok sayıda vatandaşın evini ve işyerini su bastı.

Akdeniz Belediyesine bağlı ekipler de vatandaşlara yardım etti. Ekipler, gelen taleplere hemen müdahale ederek, su basan ev ve işyerlerinde motopomplar yardımıyla su tahliye çalışması yaptı, yer yer tıkanan kanalizasyon giderlerini açtı. Diğer yandan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri de aşırı yağışlar sonucu kanalizasyon atık suları ve çamura maruz kalan sokaklarda arazöz yardımıyla temizlik ve yıkama çalışması gerçekleştirdi.

GÜLTAK’TAN SEÇER’E GÖNDERME: “ALTYAPI SİSTEMİNDEKİ EKSİKLER GİDERİLMELİDİR”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, “Dün akşam birçok mahallemizi etkileyen yağmurlar sonucu, bazı vatandaşlarımızın ev ve işyerlerini su bastı. Ekiplerimiz derhal sahaya inerek, yardıma ihtiyacı olan insanlarımıza ulaşıp bir yandan su tahliyesi, diğer yandan da kanalizasyon sularına maruz kalan ev, avlu ve sokaklarda yıkama çalışması yaptı. Yağışlardan etkilenen insanlarımızı yalnız bırakmadık. Bu sıkıntıları tekrar yaşamamak için altyapı sistemindeki eksiklikler acilen giderilmelidir. Bu konuda üzerimize düşeni yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

YAĞMUR YAĞDI, MERSİN MERKEZİ SU BASTI! GÜLTAK’TAN BÜYÜKŞEHİR’E GÖNDERME: “ALTYAPI SİSTEMİNDEKİ EKSİKLİKLER GİDERİLMELİDİR!” için 1 yorum

  1. Adem ozcan dedi ki:

    Personelle isciyle ugrasarak mersin in parasini tazminatlara harciyana kadar alt yapiya harcama yapsin mersin echizmet yapsin oylari insanlarin ekmegiyle oynamak icin almadin hizmet vermek icin aldiniz bu vatandasin zararini da karsilayin

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle