Hoşgeldiniz  

YAĞMUR DÜŞTÜ, MERSİN YİNE GÖL: “VAHAP SEÇER, MERSİN ÇEKER!”  

admin | 14 Şubat 2024 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer yönetimindeki Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ altyapıda yine sınıfta kaldı. Mersin il merkezinde öğlen saatlerinde başlayan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ’nin altyapı çalışmalarındaki yetersizliği bir kez daha gözler önüne serildi.

Altyapıda her yağmurda sınıfta kalan Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ, bugün yağan yağmurda da başarılı sınav veremedi. CHP’li MESKİ yönetimine isyan eden vatandaşlar, su baskınları nedeniyle göle dönen yolların ve taşan fosseptik çukurlarının fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak “Mersin bu yollardan geçer, güle güle Vahap Seçer” tepkilerini dile getirdi. 

Mersin merkez ve batı ilçelerinde dün akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan sağanak, sabahın erken saatlerinde şiddetini artırdı. Yoğun yağış nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu.

Vatandaşlar ve araçlar yolda ilerlemekte güçlük çekti.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

YAĞMUR DÜŞTÜ, MERSİN YİNE GÖL: “VAHAP SEÇER, MERSİN ÇEKER!”   için 1 yorum

  1. Abdullah Yiğit dedi ki:

    Vahap Seçer ne yapsın;bu işin mühendisi var işçisi var bunlar bu işin erbabı değilse ne yapsın.2.ci cadde ile Vatan Caddesinin birleştiği kavşaktada su gözlenmesi oldu,orda hiç savacak olmaz mı.Burası daha yeni yapıldı. Çalışan seni rezilde eder vezirde eder.

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle